用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 基督教服務處時代幼兒學校-2006 之 "比比亞媽真係靚!" ...
樓主: yuenwa
go

基督教服務處時代幼兒學校-2006 之 "比比亞媽真係靚!" [複製鏈接]

醒目開學勳章 冬日勳章 王國長老

Re: 基督教服務處時代幼兒學校-2005 (Part 2)

marykwan615 寫道:
小倩,

你整到kevin 仔張相好大.... 我見到好大個頭仔...    

[size=x-small]張相已經縮細O左啦喎...[size=xx-small]乜真係咁大咩...

Re: 基督教服務處時代幼兒學校-2005 (Part 2)

QUINCY121HK 寫道:
小倩,
你係唔係想甘呀.....

係咪咁樣UN幾下可以減肥先? 係就放馬過O黎啦~~~ 嗨, 我啛!!!

yuenwa 寫道:
小倩,

Kevin仔係唔係有兩個"轉"? 咁佢係唔係魔鬼好惡教?

係呀, 佢好曳O架, 正一百厭星君    

Re: 基督教服務處時代幼兒學校-2006 之 "比比亞媽真係靚!"

比媽:

阿索佢... 佢... 走O左啦!! 睇怕佢今日都未必睇到你呢個post 咯...

搭訕路人 字  

Re: 基督教服務處時代幼兒學校-2006 之 "比比亞媽真係靚!"

小倩,
亞索走左......佢幾時走?????佢點走架?????亞索......   

你陷我於不義, 又想我聽日俾人追斬... 嗚嗚!!

最重要係....佢都走左啦....   

但係佢聽日會返歸...    

小倩,
佢千金.....轉左校...實多野攪架....到時佢得計閑上黎咩...

聽朝皇上早朝, 我諗佢會好唔得閒    
‹ 上一主題|下一主題