用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 2009年入讀九龍塘朗思LN~~請進
go

2009年入讀九龍塘朗思LN~~請進 [複製鏈接]

我仔仔都收左啦, 唉... 我都好煩啊.. think語言發展(英文+普通話)都好, 我11月1日去interview時同個ind & prc的傾過, 都好ok, but 校舍好細同舊, 總的來講think係比較academic, 而我都同時俾左註冊費 (啟思正校), 我比較鍾意呢間, 因校舍同佢地係用monterssori教具的 (interview時見到同有問過), 我buy monterssori教學法 (自己都買左一套教具在家教),但只收我個仔讀am (今年唔開全日班), 因我一心諗住俾仔仔讀全日, 所以後來先讀左think, 以家兩間都俾左註冊費, 都唔知邊個好....

我上星期六俾左留位費, 啟思都俾左, 我仔仔去啟思interview個日見到真係好多人, 校監話有成千人報, 但我阿仔個人表現同平時一樣, 即唔係好講野, 但都收左, 不過佢個校舍真係好大同靚囉

我係tink俾留位費的原因係佢收我仔仔讀全日班, 但creative只係am, 因今年冇開whole-day, 唔果有whole-day, 我肯定會係creative
‹ 上一主題|下一主題