用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 港九街坊婦女會孫方中幼稚園 2013/14 大圍孫方中 k1 報到
樓主: jessie852
go

2013/14 大圍孫方中 k1 報到 [複製鏈接]

回覆:2013/14 大圍孫方中 k1 報到

我交咗註冊費、攞埋校服喇!希望無選擇錯誤!

請問大家知唔知幾號開學呢?是否要學生相交返學㗎?

點解你哋咁快知道讀邊班嘅?你哋已經收到信?

我囡囡K1B班!各位8月30日見

回覆:CRYSTAL53 的帖子

係呀!聖心收咗囡囡!但最後分析咗幾個問題!最後決定去孫方中!
1, 聖心工課多得很,以囡囡性格同我低EQ要睇佢做工課一定搞到我同囡囡關係差!未必達到我所想!
2,我唔多接受聖心一大班房百幾二百人,分組形式上堂!太混亂,人多病菌多!
3, 個人感覺未來都係普通話世界!希望囡囡有一種語言強項!
4, 以囡囡性格,比較適合開心學習!
5, 近屋企
6, 個人覺得校網問題,不論聖心、孫方中出來!小一派位都無分別!
種種原因最後分析!都係最重要開心
今日返學感覺良好!囡囡無抗拒,好接受!
可能之前有返PN,無太大分別所以佢都好開心!仲覺得波波老師好有趣!
大家一齊努力!後日最重要,因為佢哋要自己上堂!

‹ 上一主題|下一主題