用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 宏福幼稚園 青衣宏福interview一問
樓主: emeraldlam
go

青衣宏福interview一問 [複製鏈接]

Re: 青衣宏福interview一問

emeraldlam 寫道:
唔介意, 衰鬼, 到時咪俾佢返playgroup. 一個星期兩日那些. 係就係無咁規律. 但係好過我俾霖霖讀一間我都麻麻的kinder
OIC, 都有道理既

bby,

你係咪淨係報學之園&啟思咋 如果係我, 我就未必報喇, 因為一黎自己唔係幾鍾意, 我就唔想比囝仔去讀啦, 如果學之園真係唔收, 我情願幫佢搵第2間又或者比佢返PG囉.

bby 寫道:
cway,
其實啟思我都係唸住去睇下架咋, 不過收到封信, 又驚如果學之園唔收又點好呢?
不過聽你咁講, 我都係唔交loo, 講真佢真係唔係我想要既學校, 我驚summer個仔返學=餵蚊    
係呀, 我最concern都係呢點呀 怕你到時心痛呀

bby
我都cway都同一個想法. 就等於我只報宏福. 佢唔收, 咪返PG.

我的角度係N1 唔等於must要返, 咁最多返PG代替, 只係無咁規律
不過最好有得讀啦, emeraldlam, right

bby
如果餵蚊, 咪還心痛. 岩岩的7-8月, 霖霖日日去青衣公園, 兩隻小腿都係蚊'冷'. 現在都只係退了色. 還有個'孔'呀.

我都現在都心痛呀
係啦, 真係好心痛架
‹ 上一主題|下一主題