用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

2012' 小一暑期班 [複製鏈接]

個創意手工藝班真係好多野帶, 又水彩、粉彩、木顏色, 同埋其他剪貼用品, 好在屋企都有e d野, 如果唔係, 又要撲去買, 我地明天先上, 唔知我囡見唔見到你囡囡呢!?

wow....睇完你地o既comments, 好期待明天的暑期班呀! 希望學到野之餘, 仲可以比阿女識到多d同學仔啦, 咁開學都冇咁驚青!

heiheikwok 發表於 12-7-17 09:46
咁快罰企!!!!

我睇完e個post, 都叫阿囡o係學校唔好成日傾計, 唔好跑, 要聽老師話。
真係好似返左教導所咁, 好嚴格, 希望阿囡乖乖地, 唔好比老師罰, kaka

chickenwing2006, 多謝你upload張相, 我見到阿囡呀, 帶唔到佢返暑期班, 好在你upload張相我可以望梅止渴!!! thanks!

jasonhelen 發表於 12-7-17 17:05
各位小一家長,學校的校規比較嚴,我說有以下規則,等你們上小一有心理準備︰
1. 8時前集隊是閱讀時間,必 ...

jasonhelen, 唔該哂你, 可以清楚了解多d學校啦! 有你報料, 我會好好train up一下阿囡, thanks!

maymayin 發表於 12-7-18 14:24
今日放學返到黎,阿女話有d同學曳咁老師拍抬之後叫佢地訓企同調位,佢話嚇c,好彩阿女冇份仲有枝筆送 ...

拍枱咁激...
應該係之前警告左又曳過先會咁啦....
‹ 上一主題|下一主題