用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 油塘小學家長站-part 49
樓主: 雪文
go

油塘小學家長站-part 49 [複製鏈接]

雪confirm咗1大2小去睇joey.

come, 咁我用你張card訂10 tickets, 我會叫fd試吓分2行, 咁我地可以close d , 唔駛頭同尾見唔到樣.

原文章由 ccbeauty 於 08-2-22 13:27 發表
咁你自己同d kids 有冇興趣?? 雪佢帶埋kids去, 我一陣再打俾佢reconfirm

YA YA YA! E+有15個人

come 2大1小
cc       2大2小
雪         1大2小
多          1大2小
jerryma  2

jerryma 咁用你張card訂你同多gei tickets la, 煩麻你call or email我, 俾card no, expiry date and english full name 我吖

原文章由 Jerry豬媽咪 於 08-2-22 14:13 發表
預埋我2張, 可以嗎??
我都有AIG卡, 可以幫手喎

我唔知呀, but會choose fri or sat, sat係首選.
原文章由 龍舌蘭 於 08-2-22 14:22 發表

知唔知4月幾呀 ? 因女學校考試. 8~14/4 好似

應該係紅館, 等我再CHECK吓先
原文章由 龍舌蘭 於 08-2-22 14:30 發表

地點知唔知呀 ? 我都想帶女睇呀.

收到 la, 收到fd gei confirmation 再通知大家.

if 冇fri or sat tickets, 我會唔去, 請問大家點??
原文章由 Jerry豬媽咪 於 08-2-22 14:31 發表
收EMAIL呀..

if 唔係紅館, 我都唔會去.

Jerryma, 你呢??
原文章由 多利是 於 08-2-22 14:44 發表
if 冇fri or sat tickets, 我家都唔去, thanks

另 please let me know if venue not Hunghom...

朝廷有人做官eps.

if 真係要分開, 你地有冇問題??

原文章由 funbabyhk 於 08-2-22 14:47 發表
哇...你地咁多位去, 可能唔會編埋一起坐 wor

but雪話佢會帶涼茶wor
原文章由 yan02 於 08-2-22 14:50 發表
個度寫明不許帶野吃及飲品

ok
原文章由 come爸嘩 於 08-2-22 14:51 發表
CC: 咁你一係明天帶2包腸仔丫!

joey concert 唔係紅館, 全部人都唔去.

if 唔一齊坐, 照去.

if 冇sat or fri, only jerryma 去.

lan lan 你諗成點, 有冇人得閒call hoganma 問佢.

hi, 新朋友??
原文章由 Holam813 於 08-2-22 15:14 發表
:cry:   ...

OK, 有冇人有special request, 我要通知fd la, because 搭上搭, fd gei fd sat and sun 唔得閒.

原文章由 龍舌蘭 於 08-2-22 15:18 發表
預我兩個啦.
跟大隊.
係咪100蚊飛 ? 4月幾仲未知 ? 如4月4~5日我唔去呀.

come, 我會洗定用個袋住, 到時大家圍埋一齊, 遮住先倒出嚟la
原文章由 多利是 於 08-2-22 15:18 發表
agree...我唸偷雞帶小小無問題既...唔好咁揚囉

我地試過1x人去 Jordan hotpot, 帶公仔麵, 烏冬, x丸等入去

原來已經今朝用come張card訂咗7tickets.

咁, jerryma你個張訂10tickets la.

ok, no problem. 應該有3個可以俾你.

我仲差1個stamp就可以再換一個lu.
原文章由 yan02 於 08-2-22 16:13 發表
美人,明天記得帶HELLO KITTY 給我女呀:;pppp:

COME :
你可不可以找定的7-11印花呀,我又有3個,如果夠10個我又可以換一只

我搵到人要我今朝訂果7tickets. 咁我可以重新訂17tickets, e+叫緊fd盡量安排分2行, if 唔得, 就分2 groups la.

咪讚我la, 我會怕羞ga
原文章由 龍舌蘭 於 08-2-22 16:43 發表

麻煩晒妳呀.
終於明白點解妳姑x都中意搵妳訂飛.
妳真係TVB, 一定要做到最好.

多謝割愛
原文章由 yan02 於 08-2-22 16:53 發表
CC 甘我成全你,我比一個你,你換左先啦,我再慢慢來儲啦

如冇意外, 係 12日 sat, next mon 再reconfirm.
原文章由 多利是 於 08-2-22 16:58 發表
cc美人

真抵鍚

咁係未即係有得睇je 頭先我同阿囝提起, 佢好high呀

雪, 我地E+有17人睇joey concert la.

‹ 上一主題|下一主題