用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教育講場 之前搵咗printing house 印flash cards嘅ma ...
樓主: Ansonbaby
go

之前搵咗printing house 印flash cards嘅mami, 有月曆送呀! [複製鏈接]

之前搵咗printing house 印flash cards嘅mami, 有月曆送呀! (已經滿額)

Dear all

Printing house整咗2006年月曆已放係web (http://flashcard.sinababy.com),如果現在訂貨可以送36張百科圖,或者送月曆(12張),妳可以自製bb月曆, 只要e-mail 12張bb相比printing house,到時佢會將相片印埋落月曆裡面•妳亦可以唔放自己bb相,照web sample 印都可以•

Printing house預留30份月曆,贈送比之前曾經訂貨的bk媽咪,大家如果想要,係下面度加自己名,同埋pm埋地址比我,我會集齊 一起比printing house,印起後會郵寄比大家•先到先得!

Name:
1.
2.
3.
4.
5.

Re: 之前搵

Dear all

如果你地想用自己bb d 相做月曆, 可以e-mail 12張相去 [email protected]比Jimmy, printing house 收齊d相,到時會印比大家架喇!  

大家記得留名后, pm個地址比我呀!

Dear all

Printing house整

Hi 趙媽媽

Printing House話BB月曆只係會以"贈送"型式送出比bk媽,
所以唔會有價錢收費,如果妳遲d先印卡,到時都可以送月曆,因為宜家訂卡係唔會計入30份裡面呀!

趙媽媽 寫道:
Hi Ansonbaby,

請問Printing House 可否收費印BB月曆?因為我諗住遲d先訂卡.

Hi poonjoanne

宜家訂卡係會送BB自製月曆,但係妳要選12張bb相e-mail比printing house,佢將d相執好後會印埋落月曆裡面架喇!

至於印flash card收費,尤於版規所限,所以我止可以pm資料比妳,又或者妳可去web度搵到"詞彙下載",下載excel後,裡面會比較有更詳細印卡資料•

pls,check pm.

poonjoanne 寫道:
Hi Ansonbaby,

請問現在訂貨搵printing house 印flash cards,

1/ 收費?
2/ 包含多少張flash card?
3/ 可否送BB自製月曆?

Thanks!

Dear all

30 個名額已經滿啦!  遲咗登記的朋友, 或者可試下直接打電話比jimmy, 睇下佢有冇一兩個多比你地啦!  如果冇就幫妳唔到架喇!

好喇!已經集齊30個名額,我會將妳地送貸地址比jimmy,
如果仲未pm地址比我要盡快啦!

printing housse印起後會郵寄比大家,如果妳準備好d BB相就可以send email,同埋deadline會係12月5日要收齊bb相•

大家要留意喇!

bb相最好全部"橫相",因為放相位置會比較好睇d,如果有一兩張"直相"都ok!
另外,4月份及6月份更新咗,jimmy會照宜家web上個sample印比大家架喇!

‹ 上一主題|下一主題