用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 拔萃男書院附屬小學 2nd Interview 砌唔到還有機會嗎?
樓主: yeungyeung88
go

2nd Interview 砌唔到還有機會嗎? [複製鏈接]

回覆:valerielee 的帖子

我同妳諗法一樣,我覺得媽媽真系好偉大啊!

回覆 快樂諾言 的帖子

我地DBS系首選, 朋友的仔仔ST PAUL CO-EDU 得咗, 18號就算DBS得咗佢都會放棄喇.
YW好似好多野玩, 小朋友實鍾意.

快樂諾言  Thanks. 大家又多一個機會了!  發表於 13-12-5 11:27

回覆 valerielee 的帖子

唔知今年仲會唔會有3rd in呢?

因為我睇以往既posts, 某d人系會有3rd In? 吾知咩情況下需要?如果要,真系會心力交碎!

好緊張啊!厚信有機,薄信無機!

回覆 MSBOY 的帖子

根據以往歷史, 成功應該系有4-5頁紙, 估計應該系D入學及註冊資料.
失敗就系一張紙攪掂.
所以噤吓個信封應該都有心理準備.

回覆 MSBOY 的帖子

以往應該系1月8號, 我估今年都系咁上下!
希望大家都收到聖誕厚禮.

回覆 bbmpt11 的帖子

Diocesan Boys' School Primary Division
Application for Grade One Admission 2014-2015

The notifications of application results for Grade One Admission 2014-2015 will be sent out to parents by mail on 18 December 2013.

DBS website公佈咗18號出信, 大家應該會19號收信.

‹ 上一主題|下一主題