用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 報咗2010年[聖保祿幼兒園]的,一齊傾吓啦 ...
樓主: max1116
go

報咗2010年[聖保祿幼兒園]的,一齊傾吓啦 [複製鏈接]

yes, we like a big family.
相信我們會一直 chat, 一直互相扶持下去直到去考 spk.............

me too
無k offer, 又無n offer(心儀), 8月將會讀屋企附近的n班...

原帖由 mosibaby 於 10-4-28 16:50 發表
大家唔好失望啦, 我舊年都apply左spn, 當然係收reject letter啦, 所以完全明白你地既心情! 印象中好似得max個囡囡得左咋...始終太小位而又太多人apply喇, 今年唔知有幾多人apply呢? 舊年好似600個左右...

雖然都有 ...

thx! mosibaby
我想知你現在諗住 choose spk or tai po spn?

原帖由 brrbaby2007 於 10-4-28 16:51 發表

希望佢有,証明我眼光好

我都希望佢得............呀! (叫咗出來)

我下線了! see u both later!

thx for your reply, mosibaby!

pls check pm!

原帖由 Lukbuk 於 10-4-29 09:36 發表
Hi Good morning!!
唔好意思, 咁遲先上嚟, 其實我一早就放工, 只係我番到屋企後唔會有時間上網.
.... 我真係有負各位, 我無信呀! 專業人仕真係大有人在, 區區一個醫生都唔算得係乜. 不過我又無乜點唔開心喎, 總算了 ...

lukbuk, 啟思小學附屬幼稚園 是否九龍塘牛津道嗰問?

原帖由 Lukbuk 於 10-4-29 12:14 發表

係呀!

我教過這間, 都認識一些舊同事..........

Lukbuk, pls check pm!
I replied your pm la!

我上來了! 呢排我同阿女都病咗,但今日都要上一上來"撐下"各 mami, interview add oil 呀!~~~~~咳咳咳

~~~我走啦! 好番再見! bye, 各姊妹~~~

唔好意思,最後想做埋這個research, 希望方便到日後的mami......

年份 *收interview信  interview  *收accept信  家長日
05       27/4            4/5,5/5        21/5        28/5
06       13/4            3/5              16/5        27/5
07       17/4            3/5,4/5         7/5           2/6
08       28/4            6/5,7/5       (唔知)       (唔知)
09       22/4            4/5,5/5        11/5        30/5
10       27/4            4/5              11/5         15/5

* 表示開始有人收到信的日子

‹ 上一主題|下一主題