用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 香兒面試
go

香兒面試 [複製鏈接]

我個女5歲,今個Sat面試要準備一首歌.
其实我想知道難唔難入.
請有經驗的家長分享吓

I don't understanding why you said good chance interview on Oct 06, how about interview on Oct 07.

原文章由 KwanKwanMammy 於 07-10-2 13:32 硐表
Hi

my daughter will be interviewed by oct/7, i know that it have 2 days for interview (oct 6-7), in my thought, is it a big chance interview on oct 6 (first day). if so, it's no good chance on 2nd da ...

我個女話入到去面試MISS會叫她們唱歌,完成後就有印仔.

原文章由 MrsFung 於 07-10-6 19:32 硐表
請問今次面試會共收多少人?
我見有些小朋友interview出來隻手蓋了印仔,有些小朋友沒有印仔,有沒有特別意思?

原文章由 idachan 於 07-10-7 21:26 硐表
我囡囡今日interview,我已經知道唔得,佢一出來,就好唔開心話老師話唔知佢唱(口麥),可能細聲,人地有100分,佢得1分,又無印仔比佢,算啦!下次再考,但我覺得唔需要咁直接對小朋友這樣講:cry: :cry: ...

算啦,下次再試過囉.我知道好多小朋友都考幾次才OK.而且可以去其他機構學.例如: YMCA, 熊熊合唱團.它們都有很多外出表演機會,小朋友都可以吸收經驗.
‹ 上一主題|下一主題