用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 小朋友學日文在那兒學好呀?
go

小朋友學日文在那兒學好呀? [複製鏈接]

醒目開學勳章 王國長老

我見女女同學o係北角qq club學左好耐, 佢地係俾ekimae安排既
之前上bk問, 都有網友話ok, 我都報左俾女女今個暑假試下(如果ok至繼續學落去啦)
原文章由 vkzone 於 08-7-14 11:21 PM 發表
小朋友學日文在那兒學好呀? 之前試過上日文PLANGROUP, 成$120堂但老師控制唔到場面, 學唔到什麼, 小朋友同小朋友自己玩講中文, 老師吸引唔佢地.
請問有沒有介紹呢? ...

醒目開學勳章 王國長老

又多個媽咪推介, 我都放心d喇.........
睇下一個月密密學, 學到d咩先
原文章由 Little_cy 於 08-7-15 11:03 PM 發表
我個女就係係呢度學,老師一對2,幾好,就黎升班喇..

醒目開學勳章 王國長老

我女8歲喇, 應該唔係你講果個喇
佢好彩, 暑期班得4個人, 加加下變成6個, 後來學校安排補堂, 星期六去補, 一班成8個! 仲要將3-8歲撈埋晒一班, 點攪!
好彩佢而家正式上堂係星期五, 一班而家係4個學生, 都ok, 我估星期六多數擠迫d

原帖由 broadband 於 08-7-21 11:47 PM 發表
Hi Charlotte_mom,

我囡囡都係qq club 上緊暑期班, 你囡囡係唔係9:30-12:00mae先生嗰班?如果係同班,我地多啲交流下.

我囡囡未夠3歲,頭2日成日哭.你囡囡幾大呀?上星期有日我陪佢, 見有個姐姐成日拖佢,唔知係唔係你 ...
‹ 上一主題|下一主題