用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 Mills 23/1有interview day 尼間好唔好?
go

Mills 23/1有interview day 尼間好唔好? [複製鏈接]

回覆樓主:

朋友仔仔讀緊,同學仔係咩國籍都有,校舍硬件係唔錯,小班教學語境亦好,課外活動都多。

基於學費貴仲要俾refundable levy,所以其實學校有少少收生不足。我小朋友上年11月interview,12月出offer可以1月足兩歲就即刻插班返PN,最後我哋選擇咗其他學校。

補充句,學校同九龍塘Kid's Gallery係同一集團,你google吓就知background。

講熱門藍田大多數報靈糧,迦遖或啟思。如果你而家先報,除咗Mills會收,你可以問吓think(思朗)。

SYWu215 發表於 16-11-26 06:52
唔駛比refundable levy,另外可能地方問題或未出名,所以無出面出名既幼稚園搶手

我仔讀緊K1,呢間幼稚園 ...

其實我哋上年in完PN都幾鍾意學校,但佢request俾$7000 refundable levy令我哋卻步。
我朋友囝囝2年前入學都係無levy,所以我都有啲surprise要俾。
家長有興趣去睇咗先再問問學校。
‹ 上一主題|下一主題