用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

del [複製鏈接]

Hi, my boy will also take the 9am session. Nice to meet u!

原帖由 zoesychan 於 10-8-17 22:25 發表
我地返9點呀, 唔知到時見唔見到你呢 ...

my boy is 0708

原帖由 zoesychan 於 10-8-20 17:32 發表
你地小朋友幾大呀  ?
我阿女係0701呀 ...

my  boy said that the ice-cream card is for those 食茶點食得乖的小朋友喎

原帖由 crystalmum 於 10-9-10 11:25 發表
Hello呀..各媽咪,
我個囡LEE DAISY李宛洛讀緊k1E班@KENT ROAD, 我叫AMY, 都想同各家長交流下心得, 請多多指教..
昨天我在亞囡書包都見有一張ice-cream card, 但我以為老師送, 無特別問佢.. 唔知各長知唔知用來做什 ...

同學們Mammy, 11月8號kv放假. 有無興趣出來比K1E既小朋友一起玩下? 我會同仔仔去觀塘既Playtown玩, 有興趣可以pm我約埋一齊. 再唔係, 如果有其他活動提議都可以啊!

不經不覺就一年了! 今天開完party後, 呀仔就要告別K1E了!!
期望他下年係大根德見番多d同班的同學Jeremy, Jessica, Heiso....

他真的很喜愛Ms Tam, Ms Wan & Ms Leung, 謝謝她們的悉心教導!!!

K1E的同學papa/mama, 暑假有聚會可以pm我啊!
‹ 上一主題|下一主題