用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 仔女經 - Part 31 之 ”擇到好日子開新舖,今日好人齊呀 ...
樓主: 2bzmummy
go

仔女經 - Part 31 之 ”擇到好日子開新舖,今日好人齊呀” [複製鏈接]

原帖由 alicetong 於 09-5-6 13:44 發表
話時話呀 點解仲未見到vivi個honey0既

格格

人在香港,心在 。。。。。

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-5-6 13:30 發表

2b, Alice

亦是我0地每晚趕住返屋企的原動力架

都話女人仔容易 tum 架喇

原帖由 Lmum 於 09-5-6 17:24 發表
我屋企得一位俊男,已好滿足!!
不日會加上兩位男成員,期待中……

Lmum

不日 。。。。 哈哈 Good !

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-5-6 17:41 發表

2b

我認係女人仔架

長老

咪以為得您知我心先得架,知長老者,2B 也 !

原帖由 正46 於 09-5-7 08:31 發表
格格,

乜你想召 VV 條仔入宮服待你咩?

黎左呢度咁耐,難道您唔知道 vivi 既 honey 係 sorlo ?

原帖由 正46 於 09-5-7 08:29 發表
LM,

你幾時0黎個雙龍出海呀?

Lmum 在期待有一日,外母見女婿,口水 ......

原帖由 alicetong 於 09-5-7 09:46 發表
太后
您要勸下sorlo回頭是岸 係未一返0黎
又顧住賭呀      

格格幾時講野變得咁直接 ?

原帖由 alicetong 於 09-5-7 12:27 發表
太后,annie
格格見呢排咁少人0黎巡鋪mouth:" />
未出此下策囉  呢招"引蛇出洞"

好大犧牲架

格格

好影響您高貴既身份喎

早晨 !

大家都準備好慶祝母親節的節目了嗎 ?

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-5-8 09:40 發表
大家早晨好

2b

hb 今日off 陪奶奶去睇牙, 可能會大出血, btw 我噚晚同奶奶講錢可以搵得番, 佢食得唔好我0地仲'赤'啦, 今晚仲會陪佢食晚飯添

我外家就照舊星期日聚會, 會買外 ...

長老

我覺得牙痛真係慘過大病呀,所以切記要好好保養自己棚皓齒囉 奶奶今日整完牙,仲有心情食 ? mouth:" />mouth:" /> mouth:" />mouth:" />

我地都係今晚同亞媽食,不過要等細 B 補完習,所以訂左 8 點囉,夫家果邊,我尋晚提左 HB 去 follow,佢無 so 我呀,懶理囉,我盡左本份

so far,我兩位公子都未有表示呀,不過尋日細 B 俾左 Q3 report 我,我當左係禮物囉

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-5-8 10:12 發表

2b

奶奶幾個月前整佐架喇, 不過佢同hb呻話麻麻地喎, 所以hb咪帶佢去洗開牙那牙醫度, 睇下有冇得搞好d囉 (我噚晚都明冧加有少少串佢 : 您又話叔仔那個牙醫唔得, 您自己個間整完又覺唔舒服, 您又要話俾hb知食得麻麻 ...

長老

咁奶奶明唔明您暗串呢 ? 不過呢 D 野,大家當講下笑又無妨既

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-5-8 10:16 發表
2b

細b Q3 report 好'行'喎, 雖然一樣出色, 不過無驚喜

長老

人地無講架,係佢亞媽我自己話咋

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-5-8 11:29 發表

2b

理佢嘖~~~ 最緊要自己受

長老

我梗係無理佢,我地兩老尋晚咪係度顏救佢張 report 同選科排位囉

原帖由 alicetong 於 09-5-8 12:07 發表
太后
我0個幾個就暫時無咩表示..

原本諗住同媽咪,家姐地星期六食飯0既...但佢地中午要
返去卡拉拜神呀,家姐個孫仔又暈車滾浪 ,所以
都未知咩環境囉

...

格格

既然係咁不如移船就磡入去家姐度食呀

今日原來同靚女共坐一室用膳,又竟然之前全不知情,以致緣慳一面,好在靚女親自登門,好  warm 呀

原帖由 Lmum 於 09-5-8 14:36 發表
無所謂,有心便可!!  幾時都係母親節!!
我家姐無表示,所以唔等佢......我同媽媽食咗自助餐.

Lmum

我都預左其中一個阿妹會唔出席,anyway 大家自己有心,盡左本份咪得囉

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-5-8 15:09 發表

有緣千里能相會喎

長老

心有靈犀呀 .........

原帖由 alicetong 於 09-5-8 23:05 發表
http://www2.e-land.gov.tw/public/MMO//ElandCard/festival/%E6%AF%8D%E8%A6%AA%E7%AF%802.gif" border="0">h ...

格格

我夜麻麻上黎收晒貨啦,多謝晒

原帖由 正46 於 09-5-9 18:11 發表
哈哈! 你地有冇睇尋日個集老婆大人2呀?
我個女就係坐係騰麗明隔離(快餐店0個幕)...

收到,等我即刻上 TVB 既 MyTV 反覆睇多幾次先

原帖由 bettylam 於 09-5-10 07:05 發表
HIHI!ALL:

早呀!是日偉哥拖著極其累的身軀又去釣大魚,我一早起身全天 服侍,目的係食大魚

尋日呀女請我去左坑口一間意大利餐好平好抵食....3個人食左100鬆元..食到
飽飽....

你地有時間同你屋企人去下,就係地鐵坑口站連里 ...

Dear Betty

晨咁早上黎晒命,尋晚開心到訓唔著 ? 今晚又有大大餐海鮮餐慶祝母親節,邊個夠您幸福呀 :;pppp: :;pppp:

我既工作係乖乖地係屋企等尋日上左大陸既 HB 返囉
‹ 上一主題|下一主題