用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 灣仔區 B2 女生自一自二選擇
發新帖回覆
go

灣仔區 B2 女生自一自二選擇 [複製鏈接]

灣仔區真係選擇少
B2 女生...自一自二有咩選擇?唔使擔心, 大膽D, 報心儀中學, 有D全IN, 有D選擇 IN...留意一下就得.
今年見到有同學, 考試級排名2X-3X, 去IN 出名B1, 失敗....大抽獎反而抽中首選.......真係命運

CeliaLam321 發表於 23-7-13 12:01
有諗過誇區 鴨真或東區band2A學校 例如衞理,但灣仔區咁多band1位,咁快選鴨真是否過於保守? ...
衞理, 鴨真, 兩間其實唔差, B2是熱門選擇, 睇下女女意向, 可以考慮下.

HK-MAN 發表於 23-7-20 08:27
RO 輸條街, all in 只係例行公事...希望你明白.
請問 RO 是什麼? 會輸?

mcl233 發表於 23-9-4 10:23
Rank Order,申請人中嘅EDB排位~
唔該哂......灣仔競爭大, 排位後, 同無期望....無分別

HK-MAN 發表於 23-9-4 13:04
灣仔差不多係最好既校網...競爭唔大就真.  b2 學生有機會b1學校真係好幸福.
人口問題?有人特登去灣仔喎!跨區,或者用地址,!不境尼區男,女校,港島真的好吸引!
‹ 上一主題|下一主題
發新帖 回覆
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊