教育王國

標題: 開心到爆呀!德望小學收左囡囡啦^3^ [打印本頁]

作者: Joann    時間: 10-11-6 14:01     標題: 開心到爆呀!德望小學收左囡囡啦^3^

終於唔洗再擔心啦~
祝各位成功考到GHS
作者: tungtung37    時間: 10-11-6 14:56

我仲未收到信呀....
死啦, 好擔心呀....

原帖由 Joann 於 6-11-2010 14:01 發表
終於唔洗再擔心啦~
祝各位成功考到GHS

作者: 小天使kiki    時間: 10-11-6 15:32

我都收到,我同呀女開心到攬住大叫
作者: Sharoneye    時間: 10-11-6 15:43

Yes! It is geat!
作者: rexlouise    時間: 10-11-6 16:57

Me too, my doughter is accepted by Good Hope. It is a good news to us. Hope all girls of GH's kg will accepted by Good Hope's Primary.

God bless all of you !
作者: dwklau    時間: 10-11-6 17:07

我個女係K3學生, 唔收, 而家要waiting, 好失望, 打算寫信求下校長. 唉!自己真係太放鬆, 以為收硬.
作者: share123    時間: 10-11-6 22:49

原帖由 dwklau 於 10-11-6 17:07 發表
我個女係K3學生, 唔收, 而家要waiting, 好失望, 打算寫信求下校長. 唉!自己真係太放鬆, 以為收硬.

校長話會比機會小朋友成長嘛,快d寫信啦,加油!!
作者: sinwin    時間: 10-11-7 03:46     標題: 回覆 7# share123 的文章

唔駛咁擔心,你仲有大半年時間我想最終她們會收番哂真係有心留喺德望讀小一既幼稚園生!
作者: sinwin    時間: 10-11-7 03:51

我女都收左啦!超開心!。                                                  
原帖由 sinwin 於 10-11-7 03:46 發表
唔駛咁擔心,你仲有大半年時間我想最終她們會收番哂真係有心留喺德望讀小一既幼稚園生!

作者: elmolly    時間: 10-11-8 10:18

恭喜晒k3既師姐

想問下有offer既師姐之前係讀邊間幼稚園架?
作者: Joann    時間: 10-11-8 10:33

True Light
原帖由 elmolly 於 10-11-8 10:18 發表
恭喜晒k3既師姐

想問下有offer既師姐之前係讀邊間幼稚園架?

作者: lovelyaudrey    時間: 10-11-8 17:23

好奇問下, truelight應該都係可以直升小學, 有無咩特別原因轉走, 唔選truelight呢? 可否分享一下, thx~
作者: Joann    時間: 10-11-8 18:32

True Light in Hong Kong Island. But I live in Kwun Tong. So Good Hope KG is closer than True Light.
原帖由 lovelyaudrey 於 10-11-8 17:23 發表
好奇問下, truelight應該都係可以直升小學, 有無咩特別原因轉走, 唔選truelight呢? 可否分享一下, thx~

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5