用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 荃灣/葵涌區中學一問
樓主: fionayan30
go

荃灣/葵涌區中學一問 [複製鏈接]

Re: 荃灣/葵涌區中學一問

hello各位將入中學的家長, 請問有冇興趣參加一個私人的面試班.
情況是這樣的, 一位英文主任科老師問我需5需要幫仔上下面試班, 我當然yes啦 ! 但叫我超級低調搵人, so我唔想問同校學生, 唯有上bk問下啦.

欠人數 : 2位 (成績優異, 因同程度會好d, 一組四位)
地點 : 荃灣
時間 : sat am (多數10:00am)
價錢 : 未知 (因我問老師, 佢答我 : 太熟喇,同你計咩, 出面點計咪點計law : , 所以未知~見諒)
師資 : 葵涌有名小學英文科主任 (一位對教學超級熱誠的老師, 曾參與過全港中學分班試題)

有興趣請pm我. thx.

raulsing 寫道:
Hi somimi,
我有興趣,如時間地點ok,pls email to me for details.
Thanks!
email add : [email protected]

raulsing,
時間地點post左出梨, 請再睇番丫.
有興趣請pm我, 最好pm埋phone no方便d.
thx.

各位,
想問下若在自行收生階段, 直資學校是否計算在內 ?
thx.

rclamlam,
oic, 唔該晒你 !
但睇過d直資, 交報名表時要交埋"自行派位"張form,
請問直資學校系咪可以咁做 ??

另外, 私校是否一樣呢 ?

多謝你解答我問題. thankyou.

tkkmama,

系呀 ! 我上st. paul 個site 系話要交, 我覺得好怪 !!

heidimami,

多謝你詳細分析比我知, 又想問下點樣可以知道直資有冇參加「中學學位分配辦法」or「自行收生」呢 ?

謝謝.
‹ 上一主題|下一主題