用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 美孚,宏景台,升悦居,宇晴轩有无好 ...
go

美孚,宏景台,升悦居,宇晴轩有无好的playgroup [複製鏈接]

Re: 美孚,宏景台,升悦居,宇晴轩有无好的playgroup & 幼儿园介&

greatbaby,
playgroup有一個係美孚,住家形式,果導師係某國際學校任教,而且亦好有教playgroup的經驗。以前我果囝1歲開始係果度返,個導師教得好好,而且小朋友上堂亦很開心。不過我搵唔返佢張咭片,等我星期日問返的朋友,下星期比你啦!
我囝囝依家係盈暉台間Think返緊pre-nursey,學校老師同所有人都好nice,好有愛心,而且係果度的小朋友個個都教得好乖。另外美孚幼兒班﹝for 2 yrs old﹞有宣美同嘉心,宣美學費比think平的,嘉心就老字號。

Re: 美孚,宏景台,升悦居,宇晴轩有无好的playgroup & 幼儿园介&

All,
check PM!
講明在先,此美孚playgroup只係以前我個囝參加過,又覺得個女仔教得幾好所以先介紹,所有野與我無關亦無任何利益所在架!

All,
check PM!
sorry~~呢2日比較忙,所以咁遲先覆!

All,
check PM!

greatbaby,
係呀!可能西九龍四小龍的關係,多左好多新婚同小朋友住!
‹ 上一主題|下一主題