用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 唔知買乜琴, 可否幚忙?
樓主: ^oo^
go

唔知買乜琴, 可否幚忙? [複製鏈接]

Re: 唔知買乜琴, 可否幚忙?

bau,
19800咁平,真是好低喎,當租琴都低,但有無諗過如咁多人一齊買同一形號,佢地琴倉未必有咁多貨喎,上星期五上lai chi kok倉睇,個sales話太約得4-5台到在倉(唔知會會有其他存貨),就算有貨,有無諗過試琴都無用囉,因存貨可能有限,幾個人買晒,梗有人要了d好小小,有d要了d差小小的,因kawai好多人都話每隻琴(同一形號)都唔同架。

Hi all

K21 listed price 要 $24800 ga wor, 19800 有冇得做分期。 成个倉都得4-5 台咁少 ge!  会吾会黎繄有批新貨!

Hi all

睇唔到今日ge input ar!  Any updated info?

Hi all,

因我budget around $20,000, 如果kawai的 KX-21是$19800,我都可以一齊買喎!

我之前都好似你地咁諗到頭都爆, 本身已決定買yamaha u1, 買既前幾日個朋友叫我去曾福琴行睇下d歐洲琴比較下先, 咁岩又做緊減價, 去到個小姐介紹左個捷克Bohemia琴俾我, 我吾識彈琴都聽得出d聲好靓(果時我本身租緊個全新既ottostein, 真係無得揮), 跟住佢俾個琴箱我睇, d用料和質感比日本琴好好多(佢果度都有kawaii可比較).  個日我都無即時買, 過兩日我約埋老師去試, 老師一試就話好, 所以最後買左個$30000既歐洲琴.  其實你地可以再睇多d, 先再決定.

我部kawai kx-21買咗一年多啲$19,100.-

請問你係邊度買?係咪識人買所以有discount呀?
ireneirene 寫道:
我部kawai kx-21買咗一年多啲$19,100.-

Hi all

如果係 through piano teacher 買會唔會真係平D ga?

係我個女之前個piano teacher幫我係kk music買ga!

Emmama 你係咪想搵新老師呀?教緊我個女同我姨甥女
個miss幾有心機同耐性,over 6年經驗,8級鋼琴5級樂理,
佢係全職教琴,一路進修緊,今年會考演奏級,如果你有興趣
我可介紹我個miss比你,你有咩問題,再pm比我啦!

hi ireneirene,

pls check PM, thanks!

Emmama 我收唔到你pm呀! send多次la!
Thanks!

hi ireneirene,

pls check PM again, thanks!

‹ 上一主題|下一主題