用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 CX學生機票check in
發新帖回覆
go

[英國] CX學生機票check in [複製鏈接]

大家好,
請問CX學生機票check in 時, 是否需要出示學生證? 我女話學校無比學生證佢哋, 請問check in時除了學生証還可以出示甚麼學生證明? Thanks!
   0    0    0    0

Angelajones8802 發表於 23-10-28 15:35
大家好,
請問CX學生機票check in 時, 是否需要出示學生證? 我女話學校無比學生證佢哋, 請問check in時除了 ...

So far無check過,但每次都會攞個file內有相關文件過關(CAS之類),女話香港航空公司無睇過,但入英國Immigration,女成個file比officer, officer都會睇!
文件攞埋過關無壞

Angelajones8802 發表於 23-10-28 15:35
大家好,
請問CX學生機票check in 時, 是否需要出示學生證? 我女話學校無比學生證佢哋, 請問check in時除了 ...
Offer letter (with full name) from school / University

回覆 Angelajones8802 的帖子

Check in 時, 要比埋 BRP   CX 職員對

大家好,

剛剛half term break 由uk 返港放假,cx 乜都冇check

無check
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊