用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 甲子年,呂潤財,鄭裕彤點揀好?
go

甲子年,呂潤財,鄭裕彤點揀好? [複製鏈接]

想幫Band2囝囝選擇合適學校,但唔知點揀,真頭痛,請問有讀緊依幾間學校嘅學生或者家長,可以幫忙比d意見,想知有冇精英班?拔尖補底班?老師如何?留校午膳?校風?等等
   3    0    0    0

CYWYBB 發表於 19-12-27 15:29
想幫Band2囝囝選擇合適學校,但唔知點揀,真頭痛,請問有讀緊依幾間學校嘅學生或者家長,可以幫忙比d意見, ...

三簡二作自行,我會簡

自1. 呂中
自2. 甲子

CYWYBB 發表於 19-12-27 15:29
想幫Band2囝囝選擇合適學校,但唔知點揀,真頭痛,請問有讀緊依幾間學校嘅學生或者家長,可以幫忙比d意見, ...

自行最終有簡他們嗎?

回覆樓主:

甲子年2019年主科2+約94%
同王華湘93.9%相約

Poyau 發表於 20-1-16 18:52
甲子年2019年主科2+約94%
同王華湘93.9%相約

有冇3322 數據?

vin105 發表於 20-1-16 18:58
有冇3322 數據?

甲子年無公布33222實數
只講2019年高於全港水平
全港水平應指全體考生36.8%

https://www.plk1984.edu.hk/Content/08_others/01_what_is_new/index.aspx?ct=latestNews&styleId=1&newsType=websiteUpdate#news431

本校考生於2019 HKDSE考獲令人鼓舞成績

符合大學入學資格33222及達22222要求,皆高於全港水平。

13科考獲2級或以上成績高於全港水平,其中7科超過90%,4科取得100%。

‹ 上一主題|下一主題