用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 真道 出2nd in 通知
go

真道 出2nd in 通知   [複製鏈接]

回覆:真道 出2nd in 通知

我號碼係39xx 還未收到即係冇希望

引用:Quote:DevilPig+發表於+16-7-26+00:29+今年

原帖由 AgapePa 於 16-07-26 發表
我估唔係少了人second in, 而係多了人無得second in.
以前二千幾人報, 有一千人second in, 今年四千幾人報 ...
請問知道已通知了多少人second in 嗎?我估未有一千吧,因為身邊很少很少朋友有,同音小offer 嘅情況好唔同。

引用:Quote:Minnie11+發表於+16-7-26+09:13+請問

原帖由 AgapePa 於 16-07-26 發表
呢個真係音小"異象", 明明音小得佰幾個位, 但名幼就大部分人有offer.

但有音小offer的, 又很多未有真道se ...
音小唔止出百幾個offer 就非常肯定,假設係一千個;而真道又係一千個(?)客路好似好唔同。身邊有音小offer 的有十個以上,但真道只有兩個。

引用:Quote:原帖由+Minnie11+於+16-07-26+發表音

原帖由 明天更好! 於 16-07-27 發表
音小出一千個offer?有冇咁跨?
我估啫。我仔果班,十個考音小有八個offer 一個waiting 一個reject . 另朋友SC 一班中有半班有offer。至於實數係幾多,真係音小至知。

引用:回覆+fafapot+的帖子 咁有冇人收到真道rej

原帖由 morgen 於 16-08-04 發表
回覆 fafapot 的帖子

咁有冇人收到真道reject?
真道未出完second in list, 又點會出reject letter 呢?希望在明天(我同自己講)

‹ 上一主題|下一主題