用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 香港書展2016 (已結束)
樓主: huba
go

香港書展2016 (已結束)   [複製鏈接]

請問如果想買The Land of Stories 之類的書, 應該去邊層多D 同平D ?  

四隻貓  1A-E32 Publishers Marketing Ltd 六折  發表於 16-7-21 10:35

四隻貓 發表於 16-7-21 10:22
1A-E32 Publishers Marketing Ltd 英文書全店六折
佢有最新The Land of Stories 5 , 都係六折. 我女即買即 ...
The Land of Stories 折左幾錢? 我見The Book Depository 買都係$60-70 左右

四隻貓 發表於 16-7-21 11:23
The Land of Stories book 5 折左 $67 左右.
有1-4 set 裝但我無留意幾錢.
$67 一本咁又OK 喎, 响香港買立即有得睇...多謝通知~~

四隻貓 發表於 16-7-21 11:48
sorry, checked , 折左應該係$72 .
OK..唔緊要...個價錢都合理~~ 謝謝~~

S-Kwok 發表於 16-7-21 13:39
我今年第一時間去咗呢間書商買box set

Box set 幾錢? 我屋企已經有第一本, 如果買Box set 好似浪費

請問有冇人未來少年同兒童科學都訂過, 如果訂比小六女生睇, 邊本適合D ?

回覆:香港書展2016

今晚我响Metro 買左The Land of Stories, 4本後六折, 每本$54, 超抵, 我地買超過$400, 仲減左$25

其實如果個counter 只有八折的, 我地都唔會買住, 間中書店做promotion 都有八折, 或上網買會平好多.

引用:Quote:原帖由+PY-Sing+於+16-07-23+發表要

原帖由 huba 於 16-07-23 發表
等博客來等得太耐啦,剛剛聯絡順豐查詢原因,他們說什麽7-11的倉已爆滿,不想再聽下去,請他們轉貨件去最近 ...
話時話, 我今次訂博學堂時明明揀左去7-11攞, 但攞書時, 變左去順豐攞, 好在只係行多十幾個舖咋

MashiMaro 發表於 16-7-25 09:35
愈後愈抵 -> Agreed, 不過熱門的套裝書有機會賣晒
我琴日去, Metro 已經清左好多書櫃出黎.
‹ 上一主題|下一主題