用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 拍拖點處理
go

拍拖點處理 [複製鏈接]

MariaTsui 發表於 15-10-22 19:29
這麼快,是小學同學,還是新同學???
中一啲男仔咁核突又矮得得, 點會鐘意呢, 會唔會係師兄?

囝囝mama    發表於 15-12-12 21:30
囝囝mama    發表於 15-12-12 21:30
MM1155  非常同意!  發表於 15-10-25 13:13
芝麻街    發表於 15-10-23 17:41
王家爸爸    發表於 15-10-23 12:00

MASAYA 發表於 15-10-23 11:48
點解中一男仔一定係核突又矮?
1. 見街上大部份中一男仔都好矮, 因為男仔12歲可能未發育
2. 唔知點解D中一男仔件校服成日好大件, 衣不稱身, 真係好惡睇

3. 12-13歲唔知係唔係剛剛發育又未發育之間, 成日有D鬚根無清, 好汚糟

4. 12-13歲男仔, 仲未識得整型自己, 所以10個有9.9個都好核突

5. 有D仲衰到未脫離小學習慣, 好似小學雞咁响商場四處跑

男仔都係要到高中之後先會有型

WINLEG    發表於 15-10-31 17:27
98730    發表於 15-10-29 12:28
MM1155    發表於 15-10-25 13:14
芝麻街    發表於 15-10-23 17:42
王家爸爸  成年女性覺得核突唔重要,最重要係小妹妹唔覺佢地核突。  發表於 15-10-23 15:37

Yanamami 發表於 15-10-26 10:17
禁又唔係“炫耀”,當抛磚引玉分享啫~十幾歲小朋友如果覚得大家同channel, 易傾d啫~ ...
可憐我想炫耀都無

fion6406 發表於 15-11-1 15:45
「……男仔幾鹹濕,好危險。」嗯……作為有兩個仔嘅阿媽,我覺得早熟嘅女仔係男女關係中最危險最恐怕,主動 ...
咁真係要教吓阿仔要帶眼識人了, 唔好識D咁主動的。其實, 如果兩個都係初中生, 衰咗11, 法官一般都唔會判得個男仔好重, 但如果男仔已經係高中生, 面向DSE, 應該有一定成熟程度, 識個初中生仲要衰埋就真係佢既責任了。要知道, 有乜大鑊嘢搞出人命都係女仔受, 所以法例係比較保護女性的。你老公好啱, 等佢仲係十下十下就嚇定先, 唔係就唔知驚了。

kimmy2006 發表於 15-12-12 08:09
我朋友個女小三開始已經風摩同級男生,十個有8個都稱佢做女神。
講開又講, 依家D小朋友都唔知响邊度學返嚟, 阿女話佢小一時, 有位同班女同學, 仲要係成績好好喎, 有一次捉咗個男仔入女廁, 然後咀對咀kiss咗幾分鐘 之後講返俾D好朋友知。我緊係即刻PG家長指引啦。真係命都無。

cdefg2333    發表於 15-12-31 11:23
Yanamami  跟阿媽煲劇煲得多~  發表於 15-12-14 09:05

IloveJJ 發表於 15-12-15 10:21
我想知個男仔點?
個女仔樣幾靚, 成績又好, 咁個男仔會點啫, 男仔3歲到80歲都係咁架啦!

TwinWong 發表於 15-12-16 08:58
啊囡表哥仔, 小一時, 有個女同學寫信比佢,
話佢唔彩佢, 要同佢分手, 最好笑係囝囝啊媽執書包發現封信,
个囝 ...
真係人都顛。小一阿妹已經話阿XXX講第二日大個要同YYY結婚。佢剩係鐘意佢一個!想當年,阿媽我個年代都係小三先開始談情說愛,乜依家D細路係咪食得基因改造食物太多。
‹ 上一主題|下一主題