用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 英華小學 1st In
樓主: fungcarmen
go

1st In [複製鏈接]

回覆 LWL1212 的帖子

下? 深咩?

回覆 LovelyBB06 的帖子

教署唔比學校要小朋友揸筆架

回覆 Lam3Tai 的帖子

有人話問既野係"BB" 級

回覆 sasaray07 的帖子

其實我唔太知道入面問過D 物.
相信男仔好少像女孩子可以把剛發生的事情, 如算家珍...

回覆 Lam3Tai 的帖子

我仔出來, 都係講你講果兩樣野... 話跟著就攞禮物啦...
心諗, 入去咁耐, 點會咁少野...

結果返屋企, 慢慢會滲D滲D 講多左好多...

其實男仔記野係差一截... 另外係認知問題...  可能人地考緊佢, 佢以為係玩緊, 人地同佢玩緊遊戲, 佢又唔知玩緊, 因為係男仔心目中遊戲係一些特定的活動....

過左去就算, 唔好問咁多...

D 仔係好忘心架....

回覆 frogbobo 的帖子

我仔出來, 都係講你講果兩樣野... 話跟著就攞禮物啦...
心諗, 入去咁耐, 點會咁少野...

結果返屋企, 慢慢會滲D滲D 講多左好多...

其實男仔記野係差一截... 另外係認知問題...  可能人地考緊佢, 佢以為係玩緊, 人地同佢玩緊遊戲, 佢又唔知玩緊, 因為係男仔心目中遊戲係一些特定的活動....

過左去就算, 唔好問咁多...

D 仔係好忘心架...
‹ 上一主題|下一主題