用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 英國Guardian 公司推介
樓主: ming841
go

[英國] 英國Guardian 公司推介   [複製鏈接]

basbyy 發表於 15-12-8 23:58
我之前提果個 BK 會員就係 Eve,我無佢 whatsapp 架,不過有佢網址。有無人係搵 Eve?有乜評價?我來年想想 ...

Deleted

回覆樓主:

Deleted

yfchanMa 發表於 15-12-10 19:00
Hi 各位家長,我也是用Eve替兒子做英國監護人的,所以路過見到這topic就入來湊熱鬧。
我是2012年9月開始就 ...

Deleted

回覆樓主:

Deleted

英子 發表於 15-12-10 21:57
可以PM  Eve's 聯絡方法給我嗎?

Pls check PM

引用:我冇上黎一排,呢度真係好熱鬧呀,我個+gua

原帖由 wing530 於 15-12-10 發表
我冇上黎一排,呢度真係好熱鬧呀,我個 guardian 都係 Eve 呀 我都好慶幸係 bk 認識到 Eve,佢真係 ...
你真系好耐冇上嚟傾計啦,得闲就系2015 嗰post 度講下你仔及你新工近况!

etoile 發表於 15-12-11 00:11
可否也PM俾我?唔該曬!
Pls check PM

ABC-DAD  可否也PM我  發表於 15-12-12 01:13

引用:回覆+DKmum+的帖子 請問有無家長試過經Eve

原帖由 3b 於 15-12-14 發表
回覆 DKmum 的帖子

請問有無家長試過經Eve安排倫敦以外的host family?
我女住佢London 嘅宿舍,因為佢鐘意熱鬥,之前佢介紹左host family outside London, 但我女5想!

db7mu23 發表於 16-2-3 19:19
剛剛俾佢扣了109英鎊,cancellation charges !
因乜原因收cancellation charges?

引用:Quote:DKmum+發表於+16-2-3+21:18+因乜原因

原帖由 db7mu23 於 16-02-04 發表
阿仔2015年10月AutumnMid Term去了接待家庭A,阿仔好滿意 ,夠大 ,有檯波打,有大飯廳,房間有厠所!
嘩,好貴呀!Eve 对我女好好啊!我们原先confirm 左feb mid term break 住佢london boarding house, 我地后期改左番香港,佢明白我女情况,無收我cancellation, 原先俾左d錢就用黎offset future payment, 佢聽日仲要一早由倫敦揸車嚟接我女去好远嘅地方school visit, 佢嘅services 真系好好!

引用:各位家長好,我囡囡將终9月讀year+9,想知

原帖由 smlee 於 16-02-14 發表
各位家長好,我囡囡將终9月讀year 9,想知道Eve的收費+住宿+交通+雜費等等,一年應該預算多少呢?

...
其实你可直接同Eve傾,佢透明度很高,她並没有hidden 嘅开支,每次都清清楚楚的,收費也合理!

引用:大家好!我個女今年九月過英國讀YR+10,+現

原帖由 tweety彤媽 於 16-02-17 發表
大家好!我個女今年九月過英國讀YR 10, 現正搵緊Guardian公司, agent俾左3間,Quest, Whitehouse and Crow ...
Eve 在london有一间 boarding house for term break時 d 細佬住,你可以順便visit 埋,除住host family 外你可多一个選擇!

引用:Quote:原帖由+tweety彤媽+於+16-02-17+發表

原帖由 DKmum 於 16-02-17 發表
Eve 在london有一间 boarding house for term break時 d 細佬住,你可以順便visit 埋,除住host family 外 ...
係細路,5係細佬!

引用:Quote:dc0115+發表於+16-2-18+19:19+Hi+Wlo

原帖由 wloi 於 16-02-18 發表
我覺得唔貴喎, GBP 50/day...一間queen size bed 大房, printer 任用,包所有伙食 (organic food),零食, 水 ...
你女個host family聽落 5 錯,£50大部份都包价钱算合理!

wkymama 發表於 16-2-20 01:17
我都想要Eve 的 contact,請問可以PM 我嗎?
Just send, check PM.

etoile 發表於 16-3-11 20:09
我囡已足16歲,搵咗個唔太熟落嘅朋友做掛名guardian,放長假就返香港,或者我過去陪佢,3日exeat試過book酒 ...
同意你的說法,無事無幹的,可搵朋友充當監護人,但往往有些意料之外的事情要監護人幫忙!例如我女要往醫院做物理治療,學校要求監護人帶女前往!第一次我唔識同學校爭取,結果要Eve 由London 走過來陪呀女,順便同呀女傾計了解她的學校生活,之後Eve 教我同學校反映呀女嘅情況,最終學校妥協作出相應嘅安排!有時有d錢真系5慳得!

Vivimammy 發表於 17-12-31 10:47
回覆 DKmum 的帖子

我女女2018年9月會去uk,正煩着找guardian.可否给我eve聯絡資料?thanks!😁 ...

我只用了一年的服務,這兩年沒有用了!

galatea 發表於 18-11-13 17:25
AC 阿依芙,真係見過鬼怕黑。試咗1年即轉guardian.

我也用了一年, 絕對不推介!
‹ 上一主題|下一主題