用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 PODS vs 北角民生
go

PODS vs 北角民生 [複製鏈接]

2間都收了讀pn, 如果直升上k1, 應該怎樣選擇?

孩子較害羞, 慢熱, 怕陌生人.
   0    0    0    0

回覆:alison_0919 的帖子

多謝你的意見,請問如果自理能力方面,邊間會好啲?

回覆:christywong111 的帖子

I am in local stream

回覆 einsteinhui 的帖子

未呀, 剛收到 Kornhill International call waiting, 我又好鐘意呢間, 因為可以行番學, 而家唔知點算好.

回覆 964000 的帖子

這間民生不是九龍那間, 所以沒有直上小學的

回覆:964000 的帖子

我仔interview 麻麻,好多時十問九唔認,去Kornhill 算係performance 最好的一次,可能由於環境同佢平時上開的playgroup差唔多,去北角民生interview時自己顧住玩,唔理人,好彩臨circle time 前老師再俾多次機會佢,叫佢指眼耳口鼻,初頭佢都冇反應,老師都想起身走,點知臨起身轉身時佢先肯指。PODS我都唔明點解會收佢,佢邊喊邊interview

回覆:964000 的帖子

咁唔知,不過雖然我仔喊成咁,但老師都好有耐心引導佢,又叫我地不如抱佢行個round再返黎, 睇吓會唔會好啲,初頭我仔都扭,好彩老師有技巧,引導到佢指嘢俾佢睇,最後我仔都笑,臨走仲飛吻俾老師,不過走時唔知係唔係唔捨得,又喊

‹ 上一主題|下一主題