用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 使用意見 點解我既回覆唔見咗?
go

點解我既回覆唔見咗? [複製鏈接]

0    0    0    0

冬日勳章 醒目開學勳章 熱血金章

請問您可以提供在該主題回覆的日期及時間嗎?

另當時您是透過教育王國網頁版,還是以教育王國app發表回覆?發表後即時有沒有提示表示已成功發出?

謝謝!

引用:請問您可以提供在該主題回覆的日期及時間嗎

冬日勳章 醒目開學勳章 熱血金章

IloveJJ 發表於 15-3-25 14:33
我係用apps的,post完後唔係即刻唔見,係兩日後先唔見。尋日我又再post多次,尋日都見响度,今日又無咗啦! ...
您好,一般情況下,版主不會無故將任何主題或帖子刪除,而版主進行任何管理操作,系統都會發出提醒通知有關用戶,並說明因由。

如您近日的提醒內並無任何刪除操作通知,我們不排除是發表回覆當時系統不穩定,引致資料拋失,所以煩請您提供發表回覆的日期及大概時間,以便技術員作進一步檢查。謝謝!
‹ 上一主題|下一主題