用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 英華女校面試已出時間
go

英華女校面試已出時間 [複製鏈接]

回覆 Crabtree 的帖子

要返屋企睇學生NO..先入到去...多人報嗎?

THANKS!!!阿囡1:45至3:55...點解吾同長度既??短左20分鐘..我聽人講係一組人埋一起講..係未無得入房見老師??

回覆 123BB 的帖子

BUT..同一開始時間,但不同結束時間.仲有,佢寫左要帶本書去睇..係消磨時間定老師會問呢??

好多謝解答,我阿囡係W字..SO...應該排好後啦...不過如果咁多人同一時間報到,場面都幾勁...有幾十人啦...舊校大..新校好似細D....無參觀過.下次一定要去睇下..

Crabtree  Same here!  發表於 15-3-2 00:19

嘩咁多人???點解報紙賣個D傳統名校報讀人數,沒有顯示英華既??我問阿囡小組個度點應付,佢話好似平時傾野咁得架,無可能輪住講.睇來而家D小學生都TRAIN得好FIT架.反而我擔心個人對話會難些.我地係英文有限公司...吾相信會問點解想讀吒間學校呀,平時會做D呀,有咩興趣咁.我係家長都覺呢D問題好低B...英華只睇成績,只要知道係是本人就得啦.都吾洗帶晒D咩獎狀出來啦...

回覆 echiang 的帖子

OH~~妳都係舊生?廿八號有無買餐券去食呀?我有2個囡,都一心想佢入返英華,但大囡成績不夠好,沒有報,今年到細囡,佢不是TOP 10啦..唯有碰碰運氣啦.佢而家係九龍,更加好啦....大D再搬回半山...VERY合我心意...

回覆 johnnywalker 的帖子

大抽獎吾報啦我係灣仔區..
‹ 上一主題|下一主題