用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 學界D1田徑賽... 有事想問
樓主: 錡E
go

學界D1田徑賽... 有事想問 [複製鏈接]

引用:回覆+叮叮噹.+的帖子 嗯,明白。+C+GRADE+

原帖由 錡E 於 15-02-07 發表
回覆 叮叮噹. 的帖子

嗯,明白。
而家先知我女原來可玩三年抵玩

芝麻街    發表於 15-2-8 18:25

回覆 fionakong2008 的帖子

係呀!細仔細女照計可以玩三年,到第三年同D中一鬥絕對有機會拎牌。
你或許擁有無限的財富You may have tangible wealth untold 一箱箱的珠寶與一櫃櫃黃金Caskets of jewels and coffers of gold 但你永遠不會比我富有----Richer than I you can never be 我有一位讀書給我聽的媽媽I had a mother who read to me
by美國詩人 Strickland Gillian [朗讀的媽媽]

必必 發表於 15-2-7 10:22
男子組都有位短跑勁人跑足3年都仲係c grade啦! 仔女有得出賽, 真係要去支持下, 到決賽那日, 都幾難搵位坐,  ...
咁,  我出年都要早啲到

明天day 2啦, 大家去看嗎

錡E  去   發表於 15-2-9 22:33

回覆:叮叮噹. 的帖子

去呀!

第一天有去,明天都會去,星期五決賽日更加要去
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[img align=left]http://www.imagestation.com/picture/sraid100/p0efd5180a15094e49bc8309350fd91f5/f9e92a54.jpg[/img][img align=right]http://www.imagestation.com/picture/sraid100/pc8bf148c3b975239357968cfc2f3d509/f9e92a4b.jpg[/img][img align=right]

回覆:學界D1田徑賽... 有事想問

我都好想見證吓朋友仔攞牌嘅一刻呀一定會好開心,但明天應不會去,決賽心思思想去,但係咪應該留番啲位比家長呢好似阻鬼住晒咁最衰個場,又舊又細好想去呀

其實D1運動會場都已經好好企架啦, 呀囡D1學界游水比賽, 响九龍公園游泳池, 都唔知點可以坐同企咁多人

無所謂啦, 現場氣氛真係好好, 見到自己囝囝出賽, 我都緊張起來的. 唔駛等佢 whatsapp 結果,  自己現場看仲好啊.
p.s. :  我無話比個囝知, 我去看的. 就是費事他阻止我.   

引用:你地要搞清楚你地的小朋友或朋友的項目係徑

家長點會唔識分田項同徑項呀!仔女賽得D1都唔會係運動場上既初哥啦。

我聽日去呀,要同D同學仔打氣呢!
你或許擁有無限的財富You may have tangible wealth untold 一箱箱的珠寶與一櫃櫃黃金Caskets of jewels and coffers of gold 但你永遠不會比我富有----Richer than I you can never be 我有一位讀書給我聽的媽媽I had a mother who read to me
by美國詩人 Strickland Gillian [朗讀的媽媽]

引用:家長點會唔識分田項同徑項呀!仔女賽得D1都

原帖由 錡E 於 15-02-09 發表
家長點會唔識分田項同徑項呀!仔女賽得D1都唔會係運動場上既初哥啦。

我聽日去呀,要同D同學仔打氣呢! ...
我反而落實會後日去將軍澳睇小學全港賽幫小師妹打氣我真八卦

剛收到今日準決賽成績,她們為我地教練吐氣揚眉,我現在超開心yeah!yeah!yeah!決賽加油

我也去完剛回來, 好開心呀囝2様都入到決賽, day 3 又要再去了.

我仲係運動場等睇接力

‹ 上一主題|下一主題