用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 2014年9月出生幾時要報N班
go

2014年9月出生幾時要報N班 [複製鏈接]

請問2014年9月出生幾時要報N班?
   2    0    0    0

回覆:2014年9月出生幾時要報N班

係今年報,你最好先打去問下你想報果d學校,因為正常7-8月左右入表,10-11月面試,但有d學校,有出世紙就可以入表,同埋有d講明唔收細B,我B都係2014年10月B,所以都煩惱中

Thanks. 我還未做功課呢 >.<

回覆 wysiu3 的帖子

then need to hurry up .... N class is crazy

引用:回覆+wysiu3+的帖子 then+need+to+hurry+u

原帖由 zcw2011 於 15-02-07 發表
回覆 wysiu3 的帖子

then need to hurry up .... N class is crazy
吾多學校有n班

引用:Thanks.+我還未做功課呢+>.

原帖由 wysiu3 於 15-01-28 發表
Thanks. 我還未做功課呢 >.<
Same here

引用:係今年報,你最好先打去問下你想報果d學校

原帖由 waiyan03 於 15-01-28 發表
係今年報,你最好先打去問下你想報果d學校,因為正常7-8月左右入表,10-11月面試,但有d學校,有出世紙就可 ...
好彩睇到呢個post,否則我仲「岸居居」
我b都係14年10月b …

我11月細b咪仲難

引用:請問2014年9月出生幾時要報N班?+

原帖由 wysiu3 於 15-01-28 發表
請問2014年9月出生幾時要報N班?
我囡囡13年9月,我提議去讀一些有攪PG和PN班既幼稚園做個backup 直上, 因為細B好多學校只會比waiting

請問 30 April 2014 , 幾時報?

回覆:2014年9月出生幾時要報N班

My daugther is august 2014 bb, now doing preparation on it

引用:Quote:原帖由+wysiu3+於+15-01-28+發表請問

原帖由 Shellyxlk 於 15-04-07 發表
我囡囡13年9月,我提議去讀一些有攪PG和PN班既幼稚園做個backup 直上, 因為細B好多學校只會比waiting

...
同埋報d肯收細b的學校,如方方幼稚園,我的經驗是屋邨學校難入過一d大幼稚園,因為d屋邨學校位少,多數收左大b先,或者到18個月先比報,到時都收哂大b

‹ 上一主題|下一主題