用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 (揮手)無offer,無原校,等出年1月24日的,共勉 ...
go

(揮手)無offer,無原校,等出年1月24日的,共勉 [複製鏈接]

引用:對於個d話好彩仲有原校,+又或者in+x+間,+總

原帖由 KonnyGreen 於 14-12-27 發表
對於個d話好彩仲有原校, 又或者in x 間, 總算有個pm offer架...唔好再話你地黑仔or不幸...
因為低處未算低, ...
唔好唔開心,我都係其中一份子呀! 10月b,in 咗11間,一個offer都冇,唔係waiting就reject,不過我相信遲d,等其他家長註冊後,就會放番d位出嚟,而家唯有寫住求位信先,等學校都知你仲等緊佢哋offer,盡下綿力,一齊加油

引用:撞正24號收到最後一間架回信,+所以一下子心

原帖由 KonnyGreen 於 14-12-29 發表
撞正24號收到最後一間架回信, 所以一下子心情大爆發

多謝大家鼓勵! 同其他媽媽一齊努力, 希望在明天...希 ...
我諗我同你報嘅學校都差唔多,我又係24號收最一間嘅回覆。

引用:Quote:每日媽媽+發表於+14-12-29+14:05+我

我報油尖旺的, 你呢?
我都係呀,仲有d跨區嘅,但有校巴,但都全軍覆沒~~

引用:Quote:每日媽媽+發表於+14-12-29+16:22+我

我以為我報個d, 會有一間收...所以無跨區...
T^T... 加上我唔搭得車..(多過15分鐘就會暈車浪...)
而家真係 ...
我响冇辦法嘅情況下先跨區,因為選擇好少,我又要返工,所以先跨埋區,揀d有校巴嘅,就唔駛自己湊返學校,但都係冇offer,可能真係好似有位媽媽咁講,策略錯咗,因為我都係揀晒am,因為競爭太大,所以一間offer都冇

‹ 上一主題|下一主題