用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 得15分,Net 12,請賜教
go

得15分,Net 12,請賜教   [複製鏈接]

有大坑真小backup,可以抽獎,咩策略好?住Net 12,得15分,冇細佬妹。得15分如果自行瑪利曼、st Paul catholic應該係side氣⋯⋯但如果唔1-1-1,以上兩間是否冇得叩門?15分喺net 12點搞?請賜教。

34    0    2    1

tam_bb 發表於 14-12-11 10:54
有大坑真小backup,可以抽獎,咩策略好?住Net 12,得15分,冇細佬妹。得15分如果自行瑪利曼、st Paul cath ...
聖保祿天主教同嘉諾撒一向唔係1-1-1都可以叩門, 瑪利曼就唔知

你係真幼直上的嗎? 大坑真小今年開始收咗既街外人無得大抽獎喎?!
還記得初為父母時,對孩子的期望嗎?我當時只想他/她平平安安,健健康康。
隨著時光飛逝,人的期望慢慢變了,變得越來越有要求。所以要經常提醒自己:毋忘初心
箴言4:23 - 你要保守你心,勝過保守一切,因為一生的果效是由心發出。
箴言22:6 - 教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不會偏離。

st Paul catholic唔洗1-1-1喎....

引用:Quote:tam_bb+發表於+14-12-11+10:54+有大

原帖由 hkpapa852 於 14-12-11 發表
聖保祿天主教同嘉諾撒一向唔係1-1-1都可以叩門, 瑪利曼就唔知

你係真幼直上的嗎? 大坑真小今年開始收咗既 ...
是舊制,直上兼可大抽獎。感恩。

tam_bb 發表於 14-12-11 11:14

咁就搏盡抽3大女校啦!

個人意見:

搏D就:
乙一: 瑪利曼/聖保祿
乙二: 嘉諾撒聖方濟各

穏陣少少:
乙一: 瑪利曼/聖保祿/嘉諾撒聖方濟各
乙二: 李賜豪

反正乙二以後都入硬寶校

布希亞    發表於 15-12-20 16:00
還記得初為父母時,對孩子的期望嗎?我當時只想他/她平平安安,健健康康。
隨著時光飛逝,人的期望慢慢變了,變得越來越有要求。所以要經常提醒自己:毋忘初心
箴言4:23 - 你要保守你心,勝過保守一切,因為一生的果效是由心發出。
箴言22:6 - 教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不會偏離。

tam_bb 發表於 14-12-11 11:14
咁你12網心儀邊幾間呢? 你女女有真小back up, 照計要和真小同級或以上才考慮吧? 或你只求入官津, 但求安穩又免費?

回覆:得15分,Net 12,請賜教

我本身12網的,仔仔,下年9月小一。上年12網朋乙2入軒下,之前諗住如果要抽獎,又有私小喺手,我都會乙2軒下。無的話,就會乙2填寶血/李賜豪。

醒目開學勳章 王國長老

hkpapa852 發表於 14-12-11 11:18
咁就搏盡抽3大女校啦!

個人意見:
嘉諾撤係14網

個人意見:

搏D就:
乙一: 瑪利曼/聖保祿/軒官
乙二: 寶血

穏陣少少:
乙一: 寶血聖保祿
乙二: 李賜豪

hkpapa852  點解唔提第3間女校既?  發表於 14-12-11 11:54

醒目開學勳章 王國長老

2014數字, 寶血乙2已經入唔晒, 李賜豪第3又入唔晒
根據最近朋友去李賜豪開放日校方公佈, 2013擺李第3, 60%中獎, 2014得返15%中獎, 如果無私校backup, 唔該唔好咁搏

Charlotte_mom 發表於 14-12-11 11:40
嘉諾撤係14網

個人意見:

灣仔個間都係叫嘉諾撒, 不過全名係嘉諾撒聖方濟各...... 打漏後面引起誤會添

cyhh 發表於 14-12-11 11:35
我本身12網的,仔仔,下年9月小一。上年12網朋乙2入軒下,之前諗住如果要抽獎,又有私小喺手,我都會乙2軒 ...
上年乙二入軒下? 應該無可乜能喎

hkpapa852 發表於 14-12-11 11:50
上年乙二入軒下? 應該無可乜能喎
有,依家讀緊小一。佢班裡都有小部分人相同情況。

cyhh 發表於 14-12-11 11:51
幾個月前已經有人話乙一都入唔到, 乙二入到? 係咪甲二有填入咗呀!

wow, it's news.

真的嗎?? 上年有人寶血乙2已經入唔晒... 真係登這班人慘...將寶血放第二入唔到. 但有人放軒下乙二反而入到

joannechow1031  寶血其實都好多幼稚園fans想入,    發表於 14-12-15 17:20

引用:Quote:cyhh+發表於+14-12-11+11:51+有,依

原帖由 熊牛不兩立 於 14-12-11 發表
真的嗎?? 上年有人寶血乙2已經入唔晒... 真係登這班人慘...將寶血放第二入唔到. 但有人放軒下乙二 ...
係真架。熟朋友來嘅,佢本身有聖類斯在手,放st jo第一,唔入,軒下乙二入左。佢話前年2013年都一樣有入乙二入,佢唔係第一個

引用:Quote:cyhh+發表於+14-12-11+11:51+有,依

原帖由 hkpapa852 於 14-12-11 發表
幾個月前已經有人話乙一都入唔到, 乙二入到? 係咪甲二有填入咗呀!
肯定唔係,佢甲一只填st jo,之後乙一st jo,乙二軒下

cyhh 發表於 14-12-11 12:10
係真架。熟朋友來嘅,佢本身有聖類斯在手,放st jo第一,唔入,軒下乙二入左。佢話前年2013年都一樣有入乙 ...
我信你

醒目開學勳章 王國長老

http://www.edu-kingdom.com/forum ... page%3D3&page=1
兩面都有人講(乙一唔中, 乙二中), 睇下你信邊個喇

引用:Quote:cyhh+發表於+14-12-11+12:10+係真架

原帖由 lauwingtai 於 14-12-11 發表
我信你
真架,無講大話而且我小朋友今已經放棄抽獎,無必要擾亂他人呢只係今年又難玩左,真係要放乙二軒下,要有私校喺手啊

‹ 上一主題|下一主題