用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 bookpeople抵買之選 買滿 £30 85折 £20 9折
go

bookpeople抵買之選 買滿 £30 85折 £20 9折 [複製鏈接]

回覆:bookpeople抵買之選 買滿 GBP30 85折 GBP20 9折

謝謝分享!
仲有這套 (之前見樓主你分享)好吸引! 這個月已經買了四套書,考慮緊收唔收手

引用:真係唔可以再睇BOOKPEOPLE,+我唔敢想像收月

原帖由 kirstyau 於 14-11-28 發表
真係唔可以再睇BOOKPEOPLE, 我唔敢想像收月結單
係,我都睇到個人顛顛地,買完又想再買

引用:唔該即港幣幾錢??謝謝

原帖由 aleelee 於 14-11-28 發表
唔該即港幣幾錢??謝謝
港幣 大約 x13 ; 運費你放了書入basket 就可以check . 記得如果over 20 pounds / 30 pounds 就記得在Check out 最後找數果版入之前JM 提供的的10% / 15% off discount code

回覆:bookpeople抵買之選 買滿 £30 85折 £20 9折

講開書的深淺,岩岩睇到一啲資料,唔知岩唔岩用:
https://www.readingchest.co.uk/book-bands

引用:講開書的深淺,岩岩睇到一啲資料,唔知岩唔

原帖由 alicekeith 於 14-11-28 發表
講開書的深淺,岩岩睇到一啲資料,唔知岩唔岩用:
https://www.readingchest.co.uk/book-bands

...
根據ort的level , 去選其他同level 的書;我自己未驗證過,相信如果有書在手,封底bar code 附近會有label:

Olympian  咁分清楚好多  發表於 14-11-29 10:11

引用:回覆+PY-Sing+的帖子 多謝你成日提供+CODE

原帖由 kirstyau 於 14-12-01 發表
回覆 PY-Sing 的帖子

多謝你成日提供 CODE, 唔緊要啦! 4% 都係GBP30 差 1.2GBP, 沒有最抵,只有更抵! ...
我原本想收手,欲罷不能,泥足深陷

引用:+本帖最後由+PY-Sing+於+14-12-1+12:17+編

原帖由 PY-Sing 於 14-12-01 發表
非常感謝你無私的分享 讓大家都可以買平啲,而且有更大意欲買書比小朋友睇!   我已經失守,問准老公,今日又再訂

‹ 上一主題|下一主題