用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 沙田/大圍已出/出緊結果的幼稚園名單 - update as at 19 ...
樓主: yraknagn
go

沙田/大圍已出/出緊結果的幼稚園名單 - update as at 19/12/2014   [複製鏈接]

引用:+本帖最後由+moonterry+於+14-12-6+09:16+

原帖由 moonterry 於 14-12-06 發表

真理浸信會榮光 都有家長 (現就讀N班) 收到信了 ...
有冇話幾時要覆讀唔讀?因我未收到信(外來生),想睇下會唔會有第二輪出offer.
Thanks!

回覆 helenchanz 的帖子

外來生機會極微,本身已收左一半現就讀n 班全日,另一半得15個位,總共有3班半日n 班等offer

引用:回覆+dcdc2525+的帖子 我覺得當日表現一般

原帖由 Bobopo_chan 於 14-12-06 發表
回覆 dcdc2525 的帖子

我覺得當日表現一般,有扭計,穿珠無做,但顏色、生果、形狀、答名做到,自己表演埋 ...
咁多野做到算發揮得好好了,果日我小朋友失準。

回覆:yraknagn 的帖子

helenchanz 發表於 14-12-6 23:28
有冇話幾時要覆讀唔讀?因我未收到信(外來生),想睇下會唔會有第二輪出offer.
Thanks!

...
好似係今個星期五前回覆, 不過唔駛交留位費, 相信今個月放棄 offer 的家長唔會多.

回覆 emiliarabbit 的帖子

有am offer~~ ^^ 果日填完張[全否]嘅問卷, 冇諗過會得呢.....

回覆 babe.mami 的帖子

請問宣道係咪05/12 收信架? 我冇信呢... 可能連waiting都冇~~

回覆:沙田/大圍已出/出緊結果的幼稚園名單 - update as at 6/12/2014

岩岩收到 保良局吳多泰 取錄信啦

yraknagn  congrats and thanks ^^  發表於 14-12-9 20:23

回覆:yraknagn 的帖子

樂善堂梁泳釗幼稚園上星期六已經有信

yraknagn  thanks ^^  發表於 14-12-9 20:23

引用:回覆+babe.mami+的帖子 請問宣道係咪05/12

原帖由 hijkho 於 14-12-08 發表

請問宣道係咪05/12 收信架? 我冇信呢... 可能連waiting都冇~~  ...
Thought my son did well but only waiting

今日收到吳多泰上午班

yraknagn  congrats ^^  發表於 14-12-9 20:23

引用:今日收到吳多泰上午班

原帖由 Maggiekwan332 於 14-12-08 發表
今日收到吳多泰上午班
我都剛收到!

yraknagn    發表於 14-12-9 20:23

引用:今日收到吳多泰上午班

原帖由 Maggiekwan332 於 14-12-08 發表
今日收到吳多泰上午班
我仲未收到

引用:回覆+babe.mami+的帖子 請問宣道係咪05/12

原帖由 hijkho 於 14-12-08 發表

請問宣道係咪05/12 收信架? 我冇信呢... 可能連waiting都冇~~  ...
12月5號收到信,你試下打去問問。正常收唔收都有信。你問左先,怕寄失

回覆:沙田/大圍已出/出緊結果的幼稚園名單 - update as at 6/12/2014

請問你地會唔會要吳多泰個offer?星期五要答, 我自己1516,其實都幾鐘意吳多泰, 果日面試阿仔好開心, 但有聖心offer,果間都 am offer,兩間都要搭校車, 但聖心校舍大活動空間多,但英文方面唔係好夠, 因家姐之前係度畢業, 上到小一, 同其他同學比, 真係比較吃力, 但又唔知吳多泰英文方面係點,所以1516!

回覆 sonic_bebe 的帖子

想問聖心除咗英文不夠好外,其他方便可以嗎?我都是有offer,考慮緊讀唔讀好,你是用家,可以講下學校其他嘅嘢嗎?

引用:回覆+sonic_bebe+的帖子 想問聖心除咗英文

原帖由 emilywky 於 14-12-09 發表

想問聖心除咗英文不夠好外,其他方便可以嗎?我都是有offer,考慮緊讀唔讀好,你是 ...
其實阿女讀3年聖心係開心既, 轉左校長, 我覺得並唔係好似D人話咁多功課,同埋好多野透明左,K3 開始寫手冊,扮小一,除左K2參加基督小幼苗,都冇嘜課外活動,每年次親子旅行, 同埋我覚得轉左校長,茶點方面好左,之前k1 經常食餅, 同埋唔好唸住上直上聖小, 係唔會, 佢要111先比你叩門.

咁你囡最後升邊間小學?

引用:回覆+sonic_bebe+的帖子 咁你囡最後升邊間

原帖由 emilywky 於 14-12-09 發表

咁你囡最後升邊間小學?
派左去四寶,

我都未收到吴多泰啊
‹ 上一主題|下一主題