用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 又一村K1 PM轉AM,有冇小朋友已經等到?
go

又一村K1 PM轉AM,有冇小朋友已經等到? [複製鏈接]

HI! 舊年11月註冊時交信俾老師,到現在都未有消息。今日打去問只答仲未有人轉到am 或全日班。
我見連有D名校都轉到,想問今年有冇小朋友已經成功轉到。  
也想請教大家知唔知之前嗰幾年大慨幾時轉到! 會唔會機會真的好微!謝謝大家!

0    0    0    0

回覆:又一村K1 PM轉AM,有冇小朋友已經等到?

我都有申請調am,都係無消息。不過我估收爆左quota,所以even有人放位,都無am位可以offer返出來。

我都係一樣呀,個個月問都話冇位,但係明明有好多人放左AM,對我地PM嘅好唔公平o羅   

今日老師打嚟通知下午班班別的資料,睇嚟轉到AM機會真的不大。

引用:今日老師打嚟通知下午班班別的資料,睇嚟轉

原帖由 siukiuella 於 14-08-07 發表
今日老師打嚟通知下午班班別的資料,睇嚟轉到AM機會真的不大。
我哋都係轉唔倒全日,唔緊要啦到時見!我仔下午1L班

我朋友個仔本黎am,宜家轉左全日班

今日打去問,職員話有D小朋友已經轉到。未轉到的要繼續等。

係呀! 我都等緊, 根據資料, 啲人一收到確認信, 就即入信轉班,果啲最先轉到班!但今年得2班全日,上年有3班,學校是為了可收多啲學生,所以cut 一班全日,而多了2班半日。所以上午班轉不上去,下午亦轉不到上午。要耐心等待有冇人退學位

‹ 上一主題|下一主題