用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 急! 求暑假數學作業
go

急! 求暑假數學作業 [複製鏈接]

阿仔註冊的學校要求暑假做以下任何一本數學作業, 已經查詢過商務印書館和 swindon books, 都冇貨

Mathematics Summer Camp Junior Secondary Summer Exercise   ( Pearson )

Summer Adventure In Mathematics  ( Hong Kong Educational Publishing Co)

Summer Revision   ( Ran L Lyods Publishers Ltd )

多謝各位家長先!

王家爸爸    發表於 14-7-22 16:05
   0    0    0    0

三聯,中華書局,文風書局,啟明,大眾……都沒嗎??最衰我本做左少少,如果唔係可俾你。

回覆:急! 求暑假數學作業

應該是普通暑期作業咋喎,找間近近地書局問下先啦

黃巴士 發表於 14-7-22 15:18
三聯,中華書局,文風書局,啟明,大眾……都沒嗎??最衰我本做左少少,如果唔係可俾你。 ...
謝謝提醒. 一陣我去大眾check 下.

黃巴士 發表於 14-7-22 15:18
三聯,中華書局,文風書局,啟明,大眾……都沒嗎??最衰我本做左少少,如果唔係可俾你。 ...
原來阿仔已經去過大眾問, 冇啊!

問吓國拜, 世界書局

totheend 發表於 14-7-22 15:01
阿仔註冊的學校要求暑假做以下任何一本數學作業, 已經查詢過商務印書館和 swindon books, 都冇貨

Mathemat ...

問吓九龍城偉發,專做你仔學校的生意

http://www.hkbsia.org/index.php?gOo=goods_details.dwt&goodsid=336&productname=

MC1128 發表於 14-7-22 16:34
問吓九龍城偉發,專做你仔學校的生意

http://www.hkbsia.org/index.php?gOo=goods_details.dwt&goodsid=33 ...
好, 去看看! 事隔兩年, 又係你搭救我!

MC1128  你話時間過得幾快!  發表於 14-7-22 17:01

Summer Revision   ( Ran L Lyods Publishers Ltd ) - 粉紅色封面,P6 - S1
今日見Telford Plaza商務印好多喎!

totheend  哦, 謝謝! 我收工後去看看!:funn   發表於 14-7-24 11:47
囡囡媽
‹ 上一主題|下一主題