用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 門市買媽媽網點讀筆?
go

門市買媽媽網點讀筆? [複製鏈接]

唔識淘寶, 有冇得響門市買?
   5    0    0    1

回覆:tmchan1234 的帖子

好容易的,用個email address 開個淘寶account和支付寶account , 填好送貨地址,買完用PPS俾錢就得,已經計好匯率和手續費,不過留意送住宅可能要加錢($20-30)。收到貨確認後才會過數的。

或者叫親友幫你買。

回覆:Potato001 的帖子

Thanks for your reply. If I dont have 支付寶,can i pay by VISA? Thanks

醒目開學勳章

簽名被屏蔽

個人認為pps安全一點,信用卡比賽兒戲,入個號碼就得,前幾年試過用信用卡在大陸網站付款,之後張卡俾人盜用,嘗試去ebay買野但錯認証碼過唔到數,最後銀行同我換過張信用卡。

除非有 “visa 驗證”,要另外入密碼,否則我寧願用pps, 付款時會send sms去手機,入完密碼仲要入個code才付款。

回覆:門市買媽媽網點讀筆?

Visa processing charge 3%. Pps, boc, aeon, 1.5%

培理家長group
得閒入黎傾下
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=group&fid=4975

回覆:jenniferK 的帖子

Thanks for jennifer and potato's reply. Let me try tonight. I will avoid visa for security.

回覆:門市買媽媽網點讀筆

請問有冇Link介詔?我見香港賣$1850,0-8歲,好貴。

回覆:sinjess 的帖子

請問是哪一支筆和在哪裡買?

我見是叫啓智樂,青衣售,但應不能讀ORT。

引用:請問有冇Link介詔?我見香港賣$1850,0-8歲

原帖由 sinjess 於 14-04-04 發表
請問有冇Link介詔?我見香港賣$1850,0-8歲,好貴。
千幾蚊應該有埋書。我買的是小達人8G, 之前同爸媽網係同款的,去年買約$400, 只跟一本書和一堆貼紙。

tmchan1234 發表於 14-4-2 22:06
唔識淘寶, 有冇得響門市買?
現在香港有得賣了
培理家長group
得閒入黎傾下
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=group&fid=4975

回覆 jenniferK 的帖子

可以係边買?講多D資料吖、Thx
‹ 上一主題|下一主題