用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 1/3青衣卓思n 班interview?
go

1/3青衣卓思n 班interview? [複製鏈接]

有冇in 完分享下?我今日同仔仔去卓思in 吾夠5 分鐘就完,都冇咩考過咁!!!

4    0    0    0

回覆:1/3青衣卓思n 班interview?

我見檯檯都係咁,唔洗傷心

[img align=left]http://img.photobucket.com/albums/v653/justinejustine/.jpg[/img]

回覆:1/3青衣卓思n 班interview?

玩完toys...問下家長有無學校嘅嘢想知,就走得!

係喎。感覺好求其。

回覆:1/3青衣卓思n 班interview

我朝早果輪見,老師有門我野,又解釋哂學費書薄費幾錢比我聽,連運動服都提埋。。可能去到下午趕大家都累了

我係早上個輪㗎,可能收你小朋友所以先解釋你知呀?

我仔in下午3點幾,都有講學費,書簿費個啲呀……
In個個miss都幾好人,臨走仲叫阿仔抱抱,不過阿仔唔肯
唉,我到依家仲係一個offer都冇,希望今次有機啦!

我朝早0個輪,老師考完小朋友之後都有問我對學校有咩問題,之後就同我講如果唔收的話交番張回條話想讀K班,會優先 interview…

我 in 0左唔止5分鐘,佢咁問唔通唔收我仔

我地都見左, 老師同小朋友睇書, 玩玩具.  問左小朋友幾條問題, 再同我們傾一陣, 老師感覺上好有愛心, 之後有解釋收生辦法, 今年n 唔收, 明年入K有優先面試, 基本課堂內容及小小學校情況.  成個過程應該有10分鐘.

本來覺得個校舍細, 諗住去試下, 但見完個感覺好好.
如果佢收, 相信會認真考慮.

臨走前, 老師同我囡講下次見... 唔知係唔係有希望?

感覺上係一個好簡單嘅interview, 老師只係問下小朋友叫咩名,平時玩咩,邊個同你來, 然後叫小朋友玩玩具, 之後就完了. 最後, 講下收生程序咁

我in 朝早9 點個轉,考我仔好多野喎,台面d玩具10樣考左8樣,所以唔止5分鐘,都係考完佢問我對學校有咩問題,n唔收就k優先in咁囉

回覆 jmandylai 的帖子

我地都係見9點.  如果係咁, 我會覺得佢地越早見, 面試過程會較詳細及清晰.

引用:回覆+jmandylai+的帖子 我地都係見9點.++

原帖由 tongtongwhite 於 14-03-03 發表
回覆 jmandylai 的帖子

我地都係見9點.  如果係咁, 我會覺得佢地越早見, 面試過程會較詳細及清晰. ...
我都係in 9點,都會睇書,問佢d書入面既野,係咩來,或者叫佢指狗狗,bb..等等,都in 左幾耐。跟住再問家長有無問題,咁樣囉!

我都係in 9 点,但玩左波同車,指動物咋

我諗唔同老師有唔同in法

我in 下晝, 考左都有5,6樣野,之後叫阿囡睇書仔,老師同我地講下野咁就完左。。。好想快d知結果。。。

下星期應該知結果,不過只有下午班,怕時間好難遷就,阿仔下午一定要訓晏覺,lunch 已開始眼訓

有冇人收到通知已收?

係lor.都兩個星期,有冇人已經收到信???

未收到信
‹ 上一主題|下一主題