用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 收到青衣宏福幼兒園offer
樓主: pancake1021
go

收到青衣宏福幼兒園offer [複製鏈接]

回覆:scytsin 的帖子

唔係多人報才算好學校。

我收到am offer,明天會註冊

回覆:收到青衣宏福幼兒園offer

仲未有信……有冇人今日收到信

回覆 小鼠 的帖子

朋友今日收到 !

係本地班定係國際班?

回覆:kfc2317 的帖子

本地

……仲未有信

有冇打去問下?

引用:……仲未有信 +

原帖由 cc1104 於 13-12-04 發表
……仲未有信
我都未收到

啱啱打去問過,d信會分批寄出,有冇offer 都會聖誕前後收到。

我估佢哋係分批出offer,等呢批交咗留位費,有位再出第2批offer

愚妹妹 發表於 13-12-5 10:01
啱啱打去問過,d信會分批寄出,有冇offer 都會聖誕前後收到。

我估佢哋係分批出offer,等呢批交咗留位費, ...
請問你的嗨PN定嗨K1?PN有分國際定嗨LOCAL?我好似無咩印象,請指教!

引用:Quote:愚妹妹+發表於+13-12-5+10:01+啱啱打

原帖由 snailxixi 於 13-12-05 發表
請問你的嗨PN定嗨K1?PN有分國際定嗨LOCAL?我好似無咩印象,請指教!
我報n 班(local),個校舍響2蚊機行前d d, 同埋interview 應該用中文。international 個校舍響日本城前d, interview 用英文。你係咪都係報local 既n班?

未收到 點算

今日收到信waiting,國際班

[img align=left]http://img.photobucket.com/albums/v653/justinejustine/.jpg[/img]

回覆:丁丁aunty 的帖子

下。。我都有in 國際班,未有消息喎。。waiting 都出埋信,即係有offer 的應該都寄出了?

引用:下。。我都有in+國際班,未有消息喎。。wait

原帖由 scytsin 於 13-12-06 發表
下。。我都有in 國際班,未有消息喎。。waiting 都出埋信,即係有offer 的應該都寄出了?

...
我個係細仔只係可以報國際,唔知唔收嘅信有無分waiting定reject呢?還是所有唔收都納入waiting

[img align=left]http://img.photobucket.com/albums/v653/justinejustine/.jpg[/img]

我打左去問喇,International 都收左我個仔am class, 我諗緊比佢讀local 定International 好, 我想佢英文基礎好d , 但又怕佢完全唔識中文,可能k1 先比佢轉返本地課程。。

引用:我打左去問喇,International+都收左我個仔a

原帖由 scytsin 於 13-12-06 發表
我打左去問喇,International 都收左我個仔am class, 我諗緊比佢讀local 定International 好, 我想佢英文基 ...
你好好呀,收到咁多offer想問下國際幾時deadline留位呀?唔知幾時會call waiting

回覆:丁丁aunty 的帖子

佢話19/12,其實我未收到信, 因為local 明天deadline 所以我心急打電話去問, 想做個決定, 不過仲未決定到。。心目中好想比佢讀International 學好英文,但下年k1 未必會留返係度,到時又要再考過,如果local n1 可以直升k1

簽名被屏蔽
‹ 上一主題|下一主題