用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 香兒優質潛能課程
go

香兒優質潛能課程 [複製鏈接]

今年同班只有幾個小朋友可以上合唱團,其餘要觀察. 所以不是百分百可以上合唱團!
   7    0    1    0

回覆:香兒優質潛能課程

Oh 一班十幾人得幾位入到?其他要觀察幾耐呢?

另外,請問如2013年6月完成青苗班,什麼時候知能否入得到合唱團?如入到,是否要2014年1月才開始正式成為合唱團成員呢?哪2013年7月至12月有堂上嗎?

vinvillalee 發表於 13-9-20 23:35
今年同班只有幾個小朋友可以上合唱團,其餘要觀察. 所以不是百分百可以上合唱團! ...
I m thinking to apply this course later this November, can you give me more comments or detail about it,  

引用:Quote:vinvillalee+發表於+13-9-20+23:35+

原帖由 zcw2011 於 14-07-17 發表
I m thinking to apply this course later this November, can you give me more comments or detail about ...
I wanna know to
Thank you

回覆:香兒優質潛能課程

我有香兒冬天衫!有興趣pm我!size 26 8成新

回覆 vinvillalee 的帖子

any comments can share?

引用:就是香兒有要求,+所以先唔係入左那些最初階

原帖由 yhk329 於 14-07-19 發表
就是香兒有要求, 所以先唔係入左那些最初階課程就一定入到合唱組

那些潛能課程,青苗組都只係比小朋友多些 ...
可否告訴這課程會學什麼?
職員說2小時班學唱歌和跳舞,現考慮報1小時或2小時班。謝謝

引用:回覆+Apple_Orange_T+的帖子 我的小朋友無

原帖由 yhk329 於 14-07-21 發表
回覆 Apple_Orange_T 的帖子

我的小朋友無讀過,佢係直接考入預備班的
Ok thanks

‹ 上一主題|下一主題