用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 關於何文田QXClub
go

關於何文田QXClub [複製鏈接]

大家有無報讀何文田QxX?我囝囝報道左暑期班,發覺每日老師都唔同,而且感覺地方好污糟,究竟學術方面ok嗎?希望大家比下意見,Thanks!

0    0    0    0

我知道他們有wow camp 暑期班 , 不過個課程表上面清楚寫明係每天不同課堂 (例如英文,藝術,普通話等),所以老師每天不一樣正常。我平時見有位哥哥教arts 都好好人。如果教英文同普通話老師都系同一個人先驚
佢地有misulu 課係arts 班, 之前都有留意,不過因為他們上堂係用顏料在不同地方畫畫,比如係牆畫。我以前去過他們北角中心,都差不多。如果你想知,不如你睇睇misulu個網頁,就睇到他們教畫畫幾誇張
學術方面我覺得他們rwi 不錯,起碼有大仔班,最怕就係上上下話無班就死啦

回覆:anglo-chinese 的帖子

Thanks!再睇睇啦!因為要"尹"好的中心真係唔容易嫁!希望老師耐性又細心,小朋友學到野就最好羅

我仔仔都有係果度上英文班,我見佢返得幾開心咁,老師又好nice. 污糟?我唔覺bor~可能佢地有art班~顏料嚟~我見d小朋友上arts班都好開心咁, 可能遲d 試下上~
‹ 上一主題|下一主題