用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 英國文化協會的小學生課程
go

英國文化協會的小學生課程 [複製鏈接]

請問英國文化協會的小學生課程 ok 嗎? 請指教!
   0    0    0    0
[img align=left]http://i22.photobucket.com/albums/b350/joey--joey/f8c455c3.jpg[/img] 無呀, 我無打你呀~~~

引用:請問英國文化協會的小學生課程+ok+嗎?+請指

引用:請問英國文化協會的小學生課程+ok+嗎?+請指

原帖由 miu~miu 於 13-07-03 發表
請問英國文化協會的小學生課程 ok 嗎? 請指教!
我囡上左小一、二班,活動教學,有唱歌、繪畫、角色扮演、遊戲,比傳統學校授課有趣。

Kei Kei is breastfeeding till 2 yrs 6.5 mths and she is weaned naturally.

Strawberrys 發表於 13-7-4 08:38
我囡上左小一、二班,活動教學,有唱歌、繪畫、角色扮演、遊戲,比傳統學校授課有趣。

...

Thks~~~  我知係每班 20 人, 老師可以 handle 到嗎? 多唔多機會比小朋友講? 我仔 oral 方面比較差, 想 train 佢講多d, 同埋係咪要好早報名架? 唔好意思, 咁多問題, thks~~~~
[img align=left]http://i22.photobucket.com/albums/b350/joey--joey/f8c455c3.jpg[/img] 無呀, 我無打你呀~~~

引用:Quote:Strawberrys+發表於+13-7-4+08:38+我

原帖由 miu~miu 於 13-07-04 發表
Thks~~~  我知係每班 20 人, 老師可以 handle 到嗎? 多唔多機會比小朋友講? 我仔 oral 方面比較差, 想 tra ...
無20位一班咁多,班中有位助教(青年人)幫手,報名可以早可以遲,早報有時段選,遲報可能會滿額,舊生有優先報名。希望幫到你!

Kei Kei is breastfeeding till 2 yrs 6.5 mths and she is weaned naturally.

Strawberrys 發表於 13-7-4 12:37
無20位一班咁多,班中有位助教(青年人)幫手,報名可以早可以遲,早報有時段選,遲報可能會滿額,舊生有優 ...

唔該曬你呀 !!
‹ 上一主題|下一主題