用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 THINK AND YORK
go

THINK AND YORK [複製鏈接]

點解好似THINK 咁少人分享? 我都係有呢個OFFERS, 二簡一中.  我心底裡好想簡THINK 但資料唔多, YORK 既分享係多得好緊要 ... 又EK 又FB GROUP ... 相反THINK 只知小班教學.

我沉日去左報KLN THINK 既PLAYGROUP, 月尾會上堂, 就係想了解多少少呢間學校.  我沉日去報既時候有一班同學晌PLAYGROUND玩, 數過, 係11個小朋友有一位外籍老師睇住佢地玩.

既然呢度無咁多SHARE, 唯有親自去感受. 佢話係學校老師教呢個PG既, 我就去睇下係咩一回事啦.

我去左THINK既PG,KLN TONG果間,感覺唔錯,亞囡都好投入。係鬼婆教,唱下歌,學下字,玩下遊戲,食下茶點,同其他PG差不多。我都有見到番緊學既小朋友,佢地有走黎同我個囡傾計(但我個囡未識同佢地“傾”),佢地係K2,全日制,話黎PLAYGROUNG玩下。K2呢班我數人有20個,兩位老師,一個鬼,一個人。

補充,我覺得佢地係兩班齊去PLAYGROUND玩,因為佢地走既時侯好似分番開一個老師帶一堆小朋友,D小朋友自己分番開兩組咁樣。
‹ 上一主題|下一主題