用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 YORK VS 靈糧堂
樓主: superlove081
go

YORK VS 靈糧堂 [複製鏈接]

回復 cherryird 的帖子

我打過去學校問課程有無唔同,佢話無咩改動,係資源大左wo

回復 clara_ctyu11 的帖子

Thx for ur opinion,in fact KM is my first priority, but I knew that there are not too much offer for K1,My son was waiting list only in last year(N1),
So he studies Catiline now
Although we're still waiting the result of the other schools
We need to decide which school suit for him

引用:回復+superlove081+的帖子 首先,其實并非

原帖由 luckyveronique 於 12-11-15 發表
回復 superlove081 的帖子

首先,其實并非york係人都收啦,近几年都有waiting/reject,見到很多的情況是面 ...
同意

回覆:YORK VS 靈糧堂

最擔心係快樂3年,跟住辛苦數年

回復 cclemon2009 的帖子

無錯,我見我d學生嗰3年好開心,但之後上小學都要追番進度

引用:回復+behappydad+的帖子 我都好似有留意到

原帖由 luckyveronique 於 12-11-15 發表
其實有好人聽過唔好的地方,我唔想講。
有需要上網查查發生過的事,應可了解我的選擇優先次予。

美與不美,真真假假,自己想想。

我一直都是兩三間学校作出自己個人的選擇。希望能幫到出post 的家長。(強調是我個人意見,每人對每個品牌有不同感觉)

我選靈糧堂,我好鍾意靈糧堂
‹ 上一主題|下一主題