用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 陸慶濤學校開放日
go

陸慶濤學校開放日 [複製鏈接]

引用:回復+yuenkw+的帖子 Much+appreciated+for

原帖由 cowkingb 於 12-06-18 發表
回復 yuenkw 的帖子

Much appreciated for your useful information!  I will defintely study the school ...
唔緊霎我都係無參觀過就入去讀了!

我的婧婧係2004年9月10日出世啦! 重3.2kg

引用:回復+mokchingyin0910+的帖子 你小朋友今

回復 mokchingyin0910 的帖子

你小朋友今年小一?  請問通常幾多點放學架?  如有課外活動, 會有校車安排嗎? ...
女女讀小二了!一至四放3:45pm!星期五放1:00pm!

引用:回復+mokchingyin0910+的帖子 Thanks!++可

Thanks!  可否 SHARE 你囡囡當年 INTERVIEW 既情況呀?   我有時真係會諗, 唔 ...
我只係記得問過我地點解會選LHT呢間又殘又舊的學校?仲有期望小朋友係呢到學到乜?

引用:Quote:mokchingyin0910+發表於+12-6-18+16:

原帖由 yuenkw 於 12-06-18 發表
又幾客氣bor!

上年個主任 in 我,問我:你應為點解 LHT 會收你個小朋友入讀小一呢?
足足in左我地半個鐘!

引用:回復+mokchingyin0910+的帖子 半個鐘...+

原帖由 cowkingb 於 12-06-19 發表

半個鐘... 好呀....
其實又唔係問足我地30分鐘,大部份時間係主任講述學校的教學模式!比起去in-另外一間10分鐘唔使真係

引用:回復+mokchingyin0910+的帖子 請問你囝囝

原帖由 cowkingb 於 12-06-19 發表

請問你囝囝係唔係坐校巴?  你覺得安全嗎?  尋日我上學校 WEBSITE 睇下家長對 ...
安全無問題!係時間上太早上車

‹ 上一主題|下一主題