用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 香港躍動兒童田徑比賽?
go

香港躍動兒童田徑比賽? [複製鏈接]

香港躍動兒童親子田徑比賽, 有無人參加過?好不好玩?多不多人參加呢?

0    0    0    0

參加左七月一日比賽,有三百幾人,每組別有幾十人。應該係呢個會第一次搞,有點亂。賽後成績多次更改,過了一星期都未公布正式名次。

我都有參加, 大會真係好唔掂, 安排混亂, 報30m, 就編去20m, 打電話去冇人聽, 留左言又唔覆, 跟住電郵去改, 都係冇改到....

當日安排都麻麻,喇叭又細聲, 成日唔知佢講咩...d計時員又唔知做咩,成績亂晒龍~~

請問系邊個/邊d機構舉辦架?

ohmygosh 發表於 12-7-11 09:56
請問系邊個/邊d機構舉辦架?
                                                                                                                                                                                        [size=11.000000pt]”[size=11.000000pt]Hong Kong Dynamic Kids Sports Association香港躍動兒童體育會[size=11.000000pt]” [size=11.000000pt]或[size=11.000000pt]”[size=11.000000pt]Blue Dolphin Club 藍海豚體育會"

參加咗今年嘅周年錦標賽,計時及成績頻頻出錯,頭一二名可以變成尾一二名,在場工作人員差不多全是外判,只有幾位屬於該會的職員但經常龜縮。
另外,比賽前一星期已截止報名,比賽前一天收到的email及當日收到的場刊列出各參賽者及所報項目已定,更提及不准加減項目,我哋報最多項,費用亦多,而且全入三甲,可以話篤定攞該組別嘅「全場總冠軍」,誰知有位跑項叻但原先冇報尾兩個跑項的,卻在嗰兩項出現,査詢後解釋印錯,須知場刊提早印可能印錯,但比賽前先後收到兩次比賽編排嘅email,都唔通又出錯,再加上項目召集點登記該選手名係後加嘅,好明顯係見到對手實力後,臨時安排自己友加項目,「全場總冠軍」便袋袋平安。
當日我哋全數三甲有盃但失掉「全場總冠軍」,有被騙感覺所以費事申請成績証明,而且每項証明需額外$70。
很難想像會有咁混亂、咁搵笨、咁黑暗嘅運動會!

kinleo9514 發表於 13-5-30 13:18
”Hong Kong Dynamic Kids Sports Association香港躍動兒童體育會” 或”Blue Dol ...
其他機構咪又係咁~
‹ 上一主題|下一主題