用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 今日in完蘇浙...你地in成點
樓主: 楠爸爸
go

今日in完蘇浙...你地in成點 [複製鏈接]

原帖由 楠爸爸 於 11-12-1 12:00 發表
翻查過往記錄,應該12月15號咁上下就知道結果,有信有份冇信冇份。好期待!
入到信心指數爆  100%
因為要對自己及小朋友要有信心hehe
唔收我又唔會唔開心!
大家努力! ...

十二月十五就有消息?咁快?好緊張呀!早d知收唔收都好,咁黎緊其他interview 如果有offer 的話都可以決定比唔比留位費,唔洗waste $同霸住人地d位
祝大家好運!

但我唔明如果唔收點解唔寄reject letter? 我地畀o左好多回郵信封佢地喎~ 到12月15日收唔到信, 都唔知係reject o左, 定係未開始寄, 到時成日打去學校問, 咪盞浪費佢地時間~~

佢地今年申請時只需要信封及地址,不用貼郵票,以前就一定要貼郵票,但唔收都唔會寄reject letter, 可能就係比人話,所以今年申請時不用貼郵票

睇番舊post, 聖誕前應該會發取錄信。哈哈,日日好似傻婆咁,check實個信箱!

我都係一個等緊result的媽媽!! 大加努力呀!

原來好快知result, 多謝大家d information. 阿囡都係11月26日in, 考多一樣野,就係砌puzzle, 當然唔識啦... 老師叫佢畫畫,佢亂咁畫,跟住老師叫佢再畫多d,佢say "no"..... 哈哈,老師話"佢都有d反應喎",唔知呢句褒定貶呢? 明慧俾左留位費,諗緊俾唔俾合一堂, 因為要成$1100, 都幾貴..................

May I know for those of you who have applied KCS, is it your 1st choice? If not, what are the other PN school you've applied and awaiting for the result nei?

jeanniebaby, 請問合一堂你係幾時佑RESULT架, 我仔仔都有去IN, 但未有消息

合一堂咁快有結果?我係上個禮拜六in, 唔知幾時會知呢!

Awaiting results from KCS and Lingnan.

我用國語in. 會有優勢嗎?
‹ 上一主題|下一主題