用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 崇真小學interview
go

崇真小學interview [複製鏈接]

昨晚參加了interview,
由於天雨關係,小朋友不用在操場上集合
老師叫我們去classroom,
由5:15考到7:20 pm
我都要比個good 現在的細佬,他們真是了不起,沒有cry,沒有叫走,沒有叫hungry,沒有叫sleepy!
真是身經百戰的人..

國際部一班只有25位, 他們又開了不知幾多場interview,
真是挑完又挑...
   0    0    0    0

tt j1 好似一班 29 人, 不過佢係私校 .... 可以等到大抽獎公佈後先第 2 次註冊 !!

到時好可能好多人放位唔要 ... 個個都大執位呢

原帖由 alunsweeney 於 11-11-19 08:14 發表
昨晚參加了interview,
由於天雨關係,小朋友不用在操場上集合
老師叫我們去classroom,
由5:15考到7:20 pm
我都要比個good 現在的細佬,他們真是了不起,沒有cry,沒有叫走,沒有叫hungry,沒有叫sleepy!
真是身經百戰的人..
...

回復 1# alunsweeney 的帖子

昨晚我都有參加, 大人都聽到累, 何況d小朋友, 真係比個叻佢地. 我阿仔見到我第一句就係" 我等o左你2個多鐘頭呀, 媽咪".

回復 3# hobitdou 的帖子

我們都有參加.超長!小課室冷氣太強勁,今天病了!
校長在介紹中好著重銀碼,如470萬裝修洗手間,40万部操場側顯示屏...等等,有点擔心!唉,收先算!

唔知幾時知結果呢? 我見佢個網頁寫, 1月6 日又有小一面試....

Have you received the offer finally?  local / intl stream?
‹ 上一主題|下一主題