用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 路德會梁鉅鏐小學 又買 daily reader (A)?
go

又買 daily reader (A)? [複製鏈接]

回覆:又買 daily reader (A)

小一報非洲鼓?

我淨係覺得日日番嚟嘅通都係比錢

引用:之前訂"補充"時已買+daily+reader+(A),+今

原帖由 candypoon 於 11-09-21 發表
之前訂"補充"時已買 daily reader (A), 今日又收通告買 daily reader (A), 到底是另外一本定重覆咗呢:unkno ...
之前買應該係reader,not. daily reader

仲想講一樣嘢,前兩日先訂咩數學提升課程,而家又數學精準快,做唔做到咁多

啱啱番到屋企我阿爸已經話又有通告叫你買嘢

引用:今早湊返學聽埋佢早會先走,今日又有中,英什

原帖由 kittypo 於 12-09-10 發表
今早湊返學聽埋佢早會先走,今日又有中,英什麼的網上提升課程通告,又係校外的(講真如果唔係成日在校門外聽埋 ...
唔報係咪唔駛交番張通告?

引用:Kitty+PoD+班的老師真係好俾心機寫網上家課

原帖由 small-pekkle 於 12-09-11 發表
Kitty Po
D 班的老師真係好俾心機寫網上家課冊, 係五班之中最齊及交帶得最清楚的. 其他班老師真係要多多學 ...
啱啱上網睇埋其它班,真係要比個like老師,有埋溫馨提示,好細心,佢咁寫就清楚好多,因為小一,我地家長好多嘢都一頭霧水

引用:我囡果班超簡單

原帖由 small-pekkle 於 12-09-11 發表
我囡果班超簡單
你囡邊班?

引用:C班,+我記得你好似係+A+班

C班, 我記得你好似係 A 班
係E

睇緊手冊,英文要correction,但睇唔明,冇做錯,老師畫咗個符號,唔通叫寫前d?

‹ 上一主題|下一主題